Meer mogelijkheden

Een pakketje of zware vracht? Een bestemming binnen België of daarbuiten? Spoed of niet? FedEx biedt altijd een passende oplossing. Daar zorgen onze mensen voor. In het afgelopen anderhalf jaar hebben we ons Europese team daarom weer uitgebreid met 3.600 medewerkers.


Onze voortdurende groei in Europa biedt FedEx klanten veel voordelen met:

  • meer keuze

  • latere ophaaltijden

  • vaker aflevering vóór 12.00 uur ‘s middags

  • snellere transittijden in Europa én wereldwijd

Meer vestigingen in Europa,

Meer vestigingen in Europa,

Met 100 nieuwe vestigingen in de afgelopen 18 maanden biedt ons uitgebreide lucht- en grondnetwerk u de mogelijkheid in steeds meer Europese markten binnen een dag af te leveren. Verzending met aflevering de volgende dag* kan nu naar meer dan 20 miljoen bedrijven. Maar ook als de bestemming verder weg is, kunt u rekenen op FedEx en 's werelds grootste expresnetwerk voor een betrouwbare en efficiënte aflevering.


FedEx bestaat 40 jaar, lees meer!

Meer service-opties,

Meer service-opties,

Spoedeisend of niet, licht of zwaar, bestemd voor het binnenland, Europa of daarbuiten - de keuze is aan u. Wat uw verzendwensen ook zijn, er is altijd een passende FedEx service. Bovendien verbeteren en vergroten we onze product- en dienstenportfolio voortdurend om u nóg meer keuzes te bieden die aansluiten op uw specifieke zakelijke behoeften.

 

Slechts een voorbeeld van onze inspanningen is de recente invoering van onze service binnen België.

Acquisities in Frankrijk en Polen

Acquisities in Frankrijk en Polen

Dankzij de investeringen in 2012 bevindt FedEx zich in een uitstekende positie om activiteiten in veel nieuwe markten te ontwikkelen en te laten groeien. De recente acquisities, Tatex in Frankrijk en Opek in Polen zijn hier een voorbeeld van. Met deze acquisities is ons netwerk aanzienlijk gegroeid, waardoor onze aanwezigheid en capaciteiten in deze belangrijke markten fors zijn toegenomen. Met nog betere service voor onze klanten als gevolg.


Lees meer over Opek
Lees meer over Tatex

*Transittijden kunnen variëren afhankelijk van de plaats van herkomst en bestemming. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice.