• Our People

Over FedEx > Onze mensen

 

Onze mensen

FedEx is een bedrijf van wereldklasse dat volledig om mensen draait. We zijn trots op het uitzonderlijke vermogen van onze teamleden om elke vorm van interactie met onze klanten speciaal te maken.

FedEx wordt al sinds de oprichting erkend om z'n wereldwijd gerenommeerde personeelsbetrekkingen, strategie en motivatie. We moedigen teamleden aan om binnen het bedrijf te groeien en voorzien hen van de middelen om hun carrière en managementvaardigheden binnen het bedrijf te ontwikkelen.

Ons beleid en onze programma's zorgen voor een sterke personeelscultuur en een veilige, gevarieerde en motiverende omgeving waarbij verschillende regio's naar eigen inzicht aanpassingen in de werkomgeving kunnen doorvoeren om e.e.a. op plaatselijke personeelsbehoeften te laten aansluiten.

In deze sectie

  • Recognition Programs

Erkenningsprogramma's

FedEx is van mening dat ons succes afhangt van de toewijding van onze mensen. We hebben erkenningsprogramma's ontwikkeld om de prestaties van onze mensen te vieren en hen te bedanken voor het naleven van de waarden van het bedrijf.

Bekijk onze programma's

  • Culture of Safety

Veiligheidscultuur

FedEx is toegewijd aan doorlopende verbetering van veilige werkmethoden. We zetten ons actief in voor het bevorderen en ondersteunen van een gezonde en veilige werkomgeving ten behoeve van onze werknemers, onderaannemers, stakeholders, het bedrijf en de gemeenschap.

Meer informatie