Middelen

FedEx is toegewijd aan volledige transparantie en behoorlijk bedrijfsbestuur. We verspreiden met regelmaat hieraan gerelateerde bedrijfsinformatie om ervoor te zorgen dat al onze stakeholders volledig geïnformeerd en op de hoogte zijn.

De volgende publicaties en rapportages zijn o.a. beschikbaar:

FedEx Bedrijfsbrochure
Download de bedrijfsbrochure van FedEx om meer te weten te komen over waar FedEx zich momenteel mee bezighoudt.

FedEx Jaarverslag
Download het meest recente jaarverslag van FedEx en ontdek waarom FedEx momenteel zulke goede winsten weet te realiseren.

FedEx-rapport 'Goed wereldburgerschap'
Lees op welke wijze FedEx is toegewijd aan het op duurzame wijze verbinden van de wereld en aan verbetering van de lange-termijnwaarde van het bedrijf voor onze aandeelhouders en de gemeenschappen en bedrijven die op onze diensten rekenen.

Bedrijfsmagazine 'Access Now'
Access Review, een gratis jaarlijks bedrijfsmagazine dat door FedEx wordt gepubliceerd, verkent de krachtige, positieve megatrend die Access heet vanuit een aantal individuele, sociale, economische en globale perspectieven.

Diverse Appeal
In Diverse Appeal, een magazine dat de zakelijke voordelen van diversiteit binnen FedEx bespreekt, komt de lezer meer te weten over de toewijding van FedEx aan diversiteit.

SRI Research Reports
Als onderdeel van onze toewijding om anderen te helpen ontdekken wat er middels meer 'Access' mogelijk is, heeft FedEx de onafhankelijke non-profitorganisatie SRI International ingeschakeld om de effecten van Access wereldwijd te onderzoeken en meten. Zie hiervoor de onderstaande Access-rapportages: