Terwijl sommigen dromen van succes, werken anderen er al aan.

Mijn dag begint als de zon opkomt. Geen snoozeknop voor mij. Mijn training is gevarieerd, want ik moet het evenwicht tussen kracht, uithoudingsvermogen en behendigheid vinden. Maar het is altijd intens. Krachttraining om harder te slaan en te serveren, sprinttraining om mijn snelheid op de baan te verbeteren en sportmassage als mijn lichaam van dat alles pijn doet. En als ik de volgende dag onzeker wakker word of ik het allemaal nog eens kan? Dan stel ik me voor hoe ik op m´n knieën val na het raken van de winnende bal tijdens de finale van mijn volgende toernooi.

FedEx en tennis

Bij FedEx weten we wat er nodig is om een wereldprestatie te leveren omdat we dat elke dag voor bedrijven over de hele wereld doen. Het is deze synergie die ons er zo trots op maakt dat we wereldwijd sponsor en officiële vervoerder zijn van de ATP World Tour. Bij FedEx draait het al 40 jaar om levering en wij zijn een van de pijlers waar ze op vertrouwen bij het aanbieden van wereldwijd topvermaak.

De ATP Tour

We zijn zeer trots betrokken te zijn bij de spannende wereld van toernooitennis. En het hoogtepunt van het seizoen is de finale van de Nitto ATP World Tour in de O2 Arena in Londen. Alleen de acht beste spelers en dubbelteams ter wereld maken hier nog kans op de laatste prijs van het seizoen. Maar waarom is die top 8 zo goed? Ontdek het in de FedEx Reliability Zone, FedEx ATP Head 2 Head en de interviews met 'ATP World Tour'-spelers.

Volg ons op Twitter @FedEx_Europe voor de laatste programma's, nieuws en wedstrijden.

The FedEx Performance Zone

The FedEx Performance Zone

De enige plek waar je de beste spelers uit vrijwel elk tijdperk op hun favoriete ondergrond kunt vergelijken met hun grootste rivalen.

Naar binnen

FedEx ATP Head 2 Head

FedEx ATP Head 2 Head

Ontdek de winst-/verliespartijen van twee willekeurige spelers dit seizoen. Deze informatie komt rechtstreeks van de homepage van de ATP World Tour.

Bekijk de statistieken

'ATP World Tour'-interviews

'ATP World Tour'-interviews

Luister naar de exclusieve 'ATP World Tour'-interviews van spelers; mogelijk gemaakt door FedEx. Ontdek wat hun beste slagen zijn, hoe ze omgaan met druk, waarom ze zoveel passie voor het spel hebben en wat hen motiveert om elke dag weer optimaal te presteren.

Bekijk de interviews