FedEx biedt speciale SupplyChain servicepagina´s op fedex.com

FedEx biedt speciale SupplyChain servicepagina´s op fedex.com

Onze nieuwe SupplyChain servicepagina's op fedex.com helpen u uw zakelijke doelstellingen te behalen. We hebben ze zo ontworpen, gepresenteerd en geschreven dat u snel en eenvoudig vindt wat u zoekt. Als u zich abonneert op onze FedEx SupplyChain eNews krijgt u ook regelmatig updates over de diensten die wij aanbieden om u te helpen supplychain management om te zetten in een concurrentiestrategie.

Als logistiek partner bieden wij u de mogelijkheid onze wereldwijde transport- en informatienetwerken te benutten. Dat betekent dat u uw marktpenetratie kunt verbeteren - en met onze kennis en ervaring aan uw zijde uw tijd en aandacht gerichter kunt concentreren op uw bedrijf. De informatie op de FedEx SupplyChain pagina's is duidelijk gestructureerd in zes kerngebieden en beschrijft hoe wij kunnen:

  • helpen bij het optimaliseren van uw eigen specifieke processen;
  • helpen bij de groei van uw bedrijf;
  • bewijzen dat wij kennis hebben van uw specifieke branche;
  • aantonen waarom u FedEx SupplyChain moet kiezen als uw partner;
  • beschrijven wat precies de zakelijke oplossingen zijn die wij bieden;
  • werken uit uw naam - overal ter wereld.

Of u nu uw distributiemodellen wilt verbeteren, uw retourprocedures wilt stroomlijnen, wilt profiteren van bewezen succesvolle inventariscontroles of gebruik wilt maken van onze temperatuurgecontroleerde opslagmogelijkheden – u vindt snel wat u nodig heeft op de FedEx SupplyChain servicepagina's op fedex.com.

Abonneer u op de FedEx SupplyChain nieuwsbrief om toegang te krijgen tot extra gespecialiseerde updates en informatie. U ontdekt dan al snel hoe wij u helpen oplossingen te vinden voor uw zakelijke wensen.

Voor meer informatie kunt u de nieuwe pagina´s nu bekijken

U kunt ook ontdekken wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen door uw vraag te e-mailen naar solutions@fedexscs.emea.fedex.com