December editie

  • FedEx announces sponsorship of  WTA tennis tournament ‘Diamond Games 2015’ in Antwerp

FedEx sponsort het WTA-toernooi 'Diamond Games 2015' in Antwerpen

FedEx is trots een nieuw WTA-tennistoernooi te mogen sponsoren: de BNP Paribas Fortis Diamond Games* die van 7 tot en met 15 februari 2015 in Antwerpen worden gehouden.
Toernooidirecteur Kim Clijsters kondigde tijdens een persconferentie zelf trots de hervatting van de Diamond Games aan. "Na zeven jaar komt tennis van wereldniveau terug naar Antwerpen. De nieuwe Diamond Games zullen niet alleen een vooraanstaand tennisevenement worden, maar veel meer dan dat", aldus Clijsters.

De competitie wordt gespeeld door enkele van de grootste tennissterren en een aantal spelers uit de WTA top 20. Traditiegetrouw bestaat de trofee van het toernooi uit een gouden racket bedekt met diamanten. De speler die het toernooi twee keer in drie jaar tijd wint, wordt eigenaar van het racket.

* De BNP Paribas Fortis Diamond Games is een Premier evenement met bijna € 600.000 aan prijzengeld. De Premiers zijn de grootste en belangrijkste toernooien na de Grand Slams. Er zijn 21 Premiers, waarvan er 6 in Europa worden gehouden. De Diamond Games zijn de eerste Premier van het seizoen.

Vorig artikel

Ga door

Terug naar index

Ga door

Volgend artikel

Ga door