FedEx geeft altijd vooraf bericht over veranderingen in de brandstoftoeslag

FedEx geeft altijd vooraf bericht over veranderingen in de brandstoftoeslag

Net als veel andere bedrijven moet FedEx haar brandstoftoeslagen bijwerken aan de hand van fluctuaties in de wereldwijde vraag en aanbod. Als basis voor het percentage van de brandstoftoeslag voor FedEx services geldt de maandelijkse aanpassing van de afgerond gemiddelde U.S. Gulf Coast (USGC) prijs voor een gallon vliegtuigbrandstof:

  • Deze prijzen worden opgesteld en gepubliceerd door de U.S. Department of Energy - FedEx is niet verantwoordelijk voor deze informatie.
  • Er is een vertraging van twee maanden tussen de bekendmaking van de brandstof prijsindex en de brandstoftoeslag die daaruit voortvloeit. De brandstoftoeslag voor januari 2014 is bijvoorbeeld gebaseerd op de gemiddelde brandstofprijs van november 2013.

We voeren prijswijzigingen voor de EMEA-regio door op de eerste maandag van elke maand. Als u er in uw begrotingen alvast rekening mee wilt houden, vindt u ongeveer twee weken van tevoren op fedex.com al gedetailleerde informatie over de aanpassing.

Prijsgegevens van een gallon vliegtuigbrandstof worden gepubliceerd op USGC index. Informatie over hoe we onze toeslagen hanteren, kunt u altijd vinden op http://www.fedex.com/be_nederlands/fuelsurcharge/index.html

Let op: gegevens over de brandstoftoeslag voor de FedEx International Express Freight® (IXF) en FedEx International Airport-to-Airport® (ATA) services zijn (waar beschikbaar) te vinden in de FedEx Express IXF & ATA brandstoftoeslag tabel.

Aanvullende informatie over ons EMEA-beleid voor de brandstoftoeslag vindt u in sectie 22 van onze Vervoersvoorwaarden.