Mei-juni editie

  • FedEx België al 10 jaar lang één van de beste werkgevers

FedEx al 10 jaar lang één van de beste werkgevers in België

De ranking van Best Place to Work wordt bepaald door twee elementen: een enquête onder FedEx medewerkers en een culturele audit - waarbij FedEx informatie biedt over haar HR, beleid en activiteiten die van FedEx een ‘Great Place to Work’ maken. In de afgelopen 10 jaar heeft FedEx continu een plaats in de top 10 gekregen. Bovendien zijn we weer het enige transportbedrijf dat in België deel uitmaakt van de top 10.

Er zijn uiterst positieve resultaten behaald, waar we trots op zijn. Uit de resultaten zijn ook enkele verbeterpunten voor ons bedrijf naar voren gekomen. Hiervoor gaan wij actieplannen maken. Zo is het vertrouwen dat onze medewerkers in het management hebben gegroeid. Het is ook prettig een stijgende waardering te zien bij stellingen als ‘We hebben hier speciale en unieke voordelen' ‘Mensen vieren hier speciale gebeurtenissen’ en ‘Onze faciliteiten dragen bij aan een goede werkomgeving’.

Ten slotte is de constant hoge tevredenheidsscore (94,5%) bij de stelling 'Mensen worden eerlijk behandeld, ongeacht hun etnische afkomst, ras, religie, seksuele geaardheid of geslacht ' een mooie blijk van onze diversiteit. Resultaten waar we trots op zijn!

Terug naar index

Ga door

Volgend artikel

Ga door