Mei-juni editie

  • Meer opties voor het inklaren van geconsolideerde zendingen in Europa

Meer opties voor het inklaren van geconsolideerde zendingen in Europa

U kunt nu kiezen voor Stansted (STN), Keulen (CGN) en Paris Charles de Gaulle (CDG) voor importzendingen met onze FedEx International Priority DirectDistribution® Single Point of Clearance (IPD SPOC) service. Met de IPD SPOC service kunt u:

  • Meerdere zendingen geconsolideerd op één internationale luchtvrachtbrief verzenden
  • Inklaren bij de douane als één geconsolideerde zending
  • Afleveren bij meerdere eindklanten in verschillende EU-landen

Om u te helpen nog dichter op uw belangrijke markten aan te sluiten, is onze logistieke dekking naast Parijs uitgebreid met Stansted en Keulen. De keuze uit drie IPD SPOC centra zorgt ervoor dat u in een gangbare voertaal zaken rondom inklaring en forwarding kunt afhandelen: Engels, Duits of Frans. Daarnaast kunt u de douaneafhandeling vereenvoudigen met uw eigen vertrouwde lokale Importer of Record ( IOR - de fiscale vertegenwoordiger van het bedrijf).

Dus als u van plan bent meerdere artikelen te verzenden vanuit één land van herkomst naar meerdere ontvangers in meerdere bestemmingslanden in de Europese Unie, breng ze dan onder in de voor u meest geschikte van onze drie locaties. Al uw pakketten verzonden via FedEx IPD SPOC worden ingeklaard als één enkele zending. Kies de locatie die het beste past bij uw importwensen – en FedEx doet de rest.

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die de verschillende inklaringslocaties bieden of als u hulp nodig heeft bij het gebruik van deze service, kunt u onze klantenservice bellen op 02 752 75 75.

Vorig artikel

Ga door

Terug naar index

Ga door

Volgend artikel

Ga door