Oktober editie

 • Profiteer van de FedEx Global Returns service

Profiteer van de FedEx Global Returns service

FedEx® Global Returns geeft u controle over uw retourzendingen met een geautomatiseerde, douanevriendelijke oplossing. Zowel verzenders als retourzenders krijgen meer grip op het retourproces, er ontstaan minder snel fouten en het retourneren verloopt soepeler voor alle betrokkenen.

Voordelen voor u

 • U kunt retouretiketten en douanedocumenten tegelijk met de uitgaande zending aanmaken of u kunt ze opstellen voor één specifieke retourzending. U kunt het etiket bovendien afdrukken, als PDF-document verzenden of als aanpasbaar online retouretiket aanbieden.
 • U kunt uw uitgaande- en retourzending koppelen aan de factuur of aan uw standaard retourzendingen.
 • Met FedEx Advanced Tracking kunt u uw pakket voor en tijdens de zending en retourzending continu traceren.

Voordelen voor uw klanten

 • De retourzender hoeft alleen het vooraf ingevulde retouretiket en de douanedocumenten aan de zending toe te voegen – meer is niet nodig om het pakket aan FedEx over te dragen.
 • Voor het ophalen van de zending bestaan meerdere mogelijkheden:
  1. geef de retourzending af bij een FedEx vestiging;
  2. bel onze klantenservice voor een afspraak en geef daarbij het luchtvrachtbriefnummer van de zending door;
  3. voeg de zending toe aan een reguliere ophaling van FedEx;
  4. maak een afspraak voor het ophalen van de zending via FedEx Ship Manager at fedex.com. Het maakt daarbij niet uit waar u zich bevindt of waar uw FedEx account is geopend. U hoeft alleen de ‘Van’ module te openen op FedEx Ship Manager™ at fedex.com en het adres en land in te voeren dat in de ‘Ophalen/Afleveren’ module moet worden weergegeven.

Gebruik de FedEx Global Returns verzendservice als u alles eenvoudig wilt houden – voor u én voor uw klanten. Voor meer informatie kunt u onze klantenservice bellen op 02 752 75 75.

Vorig artikel

Ga door

Terug naar index

Ga door

Volgend artikel

Ga door