april 2015

  • ACCESS - for the latest on global business trends

ACCESS – voor het laatste nieuws over trends in de wereldhandel

Deel deze pagina:

Als u zich voor Access magazine aanmeldt, krijgt u het laatste nieuws over hoe bedrijven en gemeenschappen profiteren van wereldwijde verbindingen. U leest inspirerende succesverhalen, maar bijvoorbeeld ook exclusieve interviews met vooruitstrevende bedrijfsvisionairs. Access biedt u zo waardevol inzicht in hoe het bedrijfsleven evolueert.

Access is geheel gratis, dus meld u vandaag nog aan!
U kunt de laatste editie downloaden en regelmatig e-mails ontvangen, maar u kunt de gedrukte versie ook bij u thuis of op kantoor laten bezorgen. Daarnaast kunt u onze app downloaden als u Access onderweg wilt lezen.

Meer informatie vindt u op de Access website. U kunt er de laatste updates bekijken en:

  • Lezen over Nissan en andere bedrijven die hun strategieën voor wereldwijde productie en logistiek momenteel drastisch wijzigen.
  • Conversaties volgen van toekomstdenkers als Navi Radjou van wie het boek, Jugaad Innovation, ingaat op het concept van ‘verbeterde oplossingen’ — zoals het opladen van mobiele telefoons met de energie die vrijkomt tijdens het fietsen.
  • Ontdekken hoe bedrijven van Patagonia tot IKEA in de voorhoede actief zijn in hun doel om ‘zero waste’ te werken binnen een circulaire economie.
  • Trends en onderzoeken vinden die de manier waarop we leven en werken kunnen transformeren.

Vorig artikel

Ga door

Terug naar index

Ga door

Volgend artikel

Ga door