april 2015

  • FedEx en TNT Express hebben een overeenstemming bereikt over een aanbevolen openbaar bod om alle publiek aangehouden aandelen in TNT Express over te nemen.

FedEx en TNT Express hebben een overeenstemming bereikt over een aanbevolen openbaar bod om alle publiek aangehouden aandelen in TNT Express over te nemen.

Deel deze pagina:

In de afgelopen 3,5 jaar heeft FedEx meer dan 100 nieuwe vestigingen in Europa geopend en hebben we overnames gedaan in Frankrijk en Polen.

Bij deze nieuwe overname zijn er aanzienlijke voordelen voor beide kanten. We kunnen gebruik maken van de elkaar aanvullende sterke punten en u daarmee binnen en buiten Europa een nog groter bereik, meer mogelijkheden en diensten bieden.

Voor de overname kan worden afgerond, dienen de nodige wettelijke regels en procedures doorlopen te worden. Daarmee verloopt voor nu alles exact zoals u gewend bent - uiteraard met onze hoge servicegraad en uitstekende klantenservice.

FedEx en TNT verwachten dat de overname in de eerste helft van 2016 wordt afgerond. Heeft u vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet, u kunt altijd contact opnemen met uw FedEx Account Executive of met onze klantenservice (02/752 75 75). Wilt u meer lezen over de voorgenomen overname van TNT? U vindt het persbericht hier.

Terug naar index

Ga door

Volgend artikel

Ga door