FedEx eNews

December editie 2015

Fijne feestdagen

In deze editie leest u alles over onze verzend- en openingstijden tijdens de komende, ongetwijfeld weer drukke feestdagen. Naast interessant nieuws hebben we een aantal nuttige tips verzameld waarmee u de verzending van seizoensgebonden geschenken en andere zendingen beter kunt plannen en beheren. We wensen u alvast een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar!

  • December 2014 Edition

Deel deze pagina:
  • Start met het plannen van uw geschenkzendingen!

Start met het plannen van uw geschenkzendingen!

Kerst en oud en nieuw staan alweer voor de deur. Gebruik onze tips en praktische adviezen om er zeker van te zijn dat uw geschenkzendingen in perfecte staat en op tijd bij uw klanten aankomen.

Hier vindt u onze tips

  • Volg uw pakket bij iedere stap

Volg uw pakket bij iedere stap

U kunt de status van uw zendingen volgen op de manier die u wilt: online, via uw mobiele telefoon of per e-mail. Bovendien kunt u profiteren van verbeterde FedEx services voor breekbare, waardevolle en tijdgevoelige zendingen. Lees meer over al onze trackingsoplossingen.

Check uw opties

  • FedEx helpt bij de Europese vluchtelingcrisis

FedEx helpt bij de Europese vluchtelingcrisis

FedEx heeft zich aangesloten bij de internationale hulpverlening om voedsel, onderdak en steun te bieden aan de voortdurende vluchtelingenstroom uit Afrika en het Midden-Oosten. Ontdek wat we doen om de meest behoeftige gezinnen in de regio te helpen.

Lees verder

  • Passievolle manier om zaken te doen: de UEFA Europa League

Passievolle manier om zaken te doen: de UEFA Europa League

Vooral in Europa wordt voetbal gezien als een passievol spel waarvan massa´s mensen genieten via radio en tv. De passie begint op kinderleeftijd – en vanaf dan wordt het spel levenslang fel bediscussieerd en verdedigd. De passie in alle geledingen van de samenleving lijkt wellicht onverenigbaar met het bedrijfsleven, maar voetbal en zakendoen zijn eigenlijk van elkaar afhankelijk.

Ontdek waarom

  • Tips om uw zendingen eenvoudig ingeklaard te krijgen

Tips om uw zendingen eenvoudig ingeklaard te krijgen

Hoe zorgt u ervoor dat uw zendingen snel aankomen en uw klanten dus tevreden over u zijn? We geven u enkele praktische tips en vertellen u graag hoe onze geautomatiseerde verzendtools u kunnen helpen.

Lees onze tips