januari/februari 2015

  • 5 goede redenen om te kiezen voor FedEx Healthcare Solutions

5 goede redenen om te kiezen voor FedEx Healthcare Solutions

Deel deze pagina

Als u ervoor moet zorgen dat belangrijke laboratoriumanalyses direct kunnen worden uitgevoerd of als u uw klanten in de gezondheidszorg zo snel mogelijk moet kunnen voorzien van chirurgische apparatuur en medicijnen, moet u het volste vertrouwen in uw expresvrachtvervoerder hebben. Het is dus logisch de verzending van monsters, levensreddende geneesmiddelen en vervangende onderdelen van medische apparatuur toe te vertrouwen aan een in de gezondheidszorg gespecialiseerde vervoerder.

We geven u graag vijf goede redenen om te kiezen voor FedEx Healthcare Solutions als het gaat om zendingen die op tijd moeten aankomen en onderweg speciale aandacht nodig hebben.

Oplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen - wat u ook nodig heeft om te verzenden en hoe specifiek uw wensen ook zijn, u kunt een beroep doen op de ervaring van de marktleider om u betrouwbare expresdiensten te bieden. Als u met FedEx verzendt, staan 's werelds grootste luchtvrachtvloot (waaronder state-of-the-art Boeing 777 vrachtvliegtuigen met exclusieve temperatuurgecontroleerde laadmogelijkheden) en een wereldwijd netwerk tot uw beschikking. Bovendien kunnen we gevaarlijke goederen snel en veilig van en naar 90 landen over de hele wereld voor u vervoeren.

Speciale verpakkingen – we kunnen u speciale beschermende verpakkingen aanbieden om de temperatuur, luchtvochtigheid, luchtdruk en integriteit van kwetsbare medische monsters en apparatuur continu te houden – van ophaling tot opslag en van transit tot aflevering.

Geavanceerde monitoring en interventie voor kwetsbare zendingen om de kwaliteit van uw producten gedurende de reis te waarborgen. Onze webbased services bieden u 24 uur per dag en 7 dagen per week gemoedsrust.

  • Met GPS sensor tracking kunt u de omstandigheden van uw zending tijdens het vervoer vrijwel realtime volgen. Ons SenseAwareSM systeem zendt continu gegevens door, waardoor we onmiddellijk kunnen ingrijpen als er iets in de omgevingsfactoren verandert. Ook kunnen we nagaan of zendingen voortijdig zijn geopend of aan licht zijn blootgesteld;
  • Met onze FedEx Priority Alert™ optie maakt u gebruik van een specialist die u voorziet van geavanceerde mogelijkheden om op de hoogte te blijven van de status van uw zending. Ook kan hij bijvoorbeeld koude opslag of vervanging van ijs regelen als dergelijke aanvullende voorzorgsmaatregelen voor uw zending noodzakelijk zijn.

Daarnaast:

  • Als u een eenvoudig te gebruiken, flexibele en betrouwbare retourservice nodig heeft, biedt FedEx® Global Returns u controle over uw voorraad, efficiëntie, flexibiliteit en een hogere klanttevredenheid;
  • Als u (een deel van) uw distributie uit handen wilt geven, kunt u gebruikmaken van FedEx Fulfillment® services. Wij verzorgen alle werkzaamheden dan voor u, van het ophalen, samenvoegen en opslaan van zendingen tot het verpakken en afhandelen bij de douane. Daarnaast kunnen we uw voorraden bijhouden en u van dienst zijn met rapportages en andere diensten.

Speciale ondersteuning van professionals – onze gezondheidszorgexperts werken graag nauw met u samen om u transport- en afleverdiensten te bieden die aan uw eisen voldoen. Ze maken daarbij gebruik van de nieuwste technologie voor grond- en luchtvervoer en voldoen volledig aan de ISO 13485 vereisten.

U vindt meer informatie over de FedEx Healthcare Solutions op fedex.com/be_nederlands/healthcare. U kunt ook onze klantenservice bellen op 02 752 75 75.

Vorig artikel

Ga door

Terug naar index

Ga door

Volgend artikel

Ga door