FedEx eNews

juni 2015

FedEx wordt hoofdsponsor van de UEFA Europa League.

FedEx wordt hoofdsponsor en officieel vervoerder van de UEFA Europa League, een van de belangrijkste Europese voetbalcompetities waaraan 192 teams uit 54 landen deelnemen. Het netwerk en de marktaanwezigheid van FedEx sluiten perfect op deze regio aan. In deze editie leest u om weke andere redenen FedEx en voetbal een winning team zijn. Daarnaast kunt u een video bekijken van een waar liefdesverhaal, kennismaken met enkele opvallende douaneregels en ontdekken hoe u profiteert van de groei in Aziatische handel. Bovendien kunt u ons Global Citizenship Report doornemen - en lezen hoe wij bijdragen aan de handelsgroei in Scandinavië.

Veel leesplezier!

  • FedEx eNews

Deel deze pagina:
  • FedEx Becomes Main Sponsor of the UEFA Europa League

FedEx wordt hoofdsponsor van de UEFA Europa League

Lees er hier alles over ▶

  • Wilt u eenvoudiger verzenden?

Wilt u eenvoudiger verzenden?

Dat kan op fedex.com/be: bespaar tijd door snel een prijsopgave te ontvangen en uw pakketten te verzenden en te volgen. Zo maakt fedex.com/be verzenden eenvoudiger – overal en altijd.

Bekijk de video

  • Eight surprising customs rules to be aware of

Acht opvallende douaneregels waar u tegenaan kunt lopen

Van exportregels voor eetbare insecten tot flesvoeding voor baby’s – hier kan u enkele minder bekende regels vinden waarmee u te maken kunt krijgen…

Nieuwsgierig? Ontdek enkele uitzonderlijke douaneregels

  • Commander & Ursula:  a love story

Commander & Ursula: een liefdesverhaal

Een zeldzame mannelijke noordelijke zeebeer is in een speciaal ontworpen kooi met een gedoneerde FedEx vlucht vervoerd naar Boston, waar hij een romance met een vrouwtje kan beginnen. Bekijk hoe onze kennis van verzenden het gelukkige paar samenbracht.

Bekijk de video

  • Get your share of the boom in Asian business!

Profiteer van de handelsgroei in Azië

Het is nu een perfecte tijd om in Azië uit te breiden, omdat dit financieel en commercieel gezien een van de snelst groeiende gebieden ter wereld is. Of u nu importeert of exporteert, begin met het selecteren van de beste services, transittijden en tarieven voor uw zendingen.

Richt u ook op Azië!

  • More than shipping: our attempt to a brighter future

Meer dan pakketten verzenden: onze inzet voor een betere toekomst

Wij verbinden mensen en mogelijkheden op zes continenten en doen dat zo verantwoord en vindingrijk mogelijk. We verlagen bijvoorbeeld onze uitstoot, verhogen de veiligheid van voetgangers op de weg en gebruiken onze logistieke expertise om mensen in tijden van nood te helpen. Daarmee streven we naar een betere toekomst. Hoe onze 325.000 medewerkers zich hiervoor wereldwijd inzetten, leest u in ons Global Citizenship Report.

Lees het rapport

  • FedEx supports your business growth in the Nordics

FedEx ondersteunt de handelsgroei in Scandinavië

De contouren van ons nieuwe distributiecentrum in Denemarken krijgen steeds meer vorm. Als het gebouw eind 2015 klaar is, zorgt het voor een aanzienlijke stimulering van de grensoverschrijdende handel tussen Denemarken en Zweden.

Lees verder