FedEx eNews

zomer 2015

Geniet van de zomer!

In deze editie bieden we u weer interessant nieuws, maar ook enkele handige tips om uw verzenddocumenten correct in te vullen. We wensen u veel leesplezier – en een fijne zomervakantie!

  • FedEx eNews

Deel deze pagina:
  • FedEx, sponsor van het Optima Open tennisevenement

FedEx, sponsor van het Optima Open tennisevenement

Van 14 tot en met 16 augustus 2015 verwelkomt de Optima Open 10 tennislegendes in de Royal Zoute Tennis Club in Knokke-Heist.

Lees meer

  • Piloten leren van de virtual reality van onze vliegsimulator

Piloten leren van de virtual reality van onze vliegsimulator

Als onze piloten in de simulator plaatsnemen, bevinden ze zich in exact dezelfde cockpit als normaal: alle knoppen, displays en systemen zijn identiek aan die in het echte vliegtuig. Met de inzet van vliegsimulators onderstrepen we onze focus op veiligheid nog eens.

Bekijk de video ▶

  • Snelle levering is essentieel – een case study

Snelle levering is essentieel – een case study

Als je verse koffiebonen uit alle hoeken van de wereld levert aan cafés en coffeeshops, moet je kunnen vertrouwen op snelle en veilige B2B-leveringen. Lees hoe Bean Coffee op FedEx vertrouwt om klanten wereldwijd van dienst te zijn.

Lees de case study

  • Ga slim met de douane om als u modeartikelen verzendt

Ga slim met de douane om als u modeartikelen verzendt

De mode-industrie is dynamisch, wereldwijd actief en groeit snel. We geven u graag zes tips om de douanewetgeving voor de in- en uitvoer van modeartikelen eenvoudig te controleren. Zo kunt u uw klanten tevreden houden en uw concurrenten een stap voor blijven.

Meer informatie

  • Slim verzenden met online FedEx tools

Slim verzenden met online FedEx tools

Met FedEx Ship ManagerTM Lite kunt u snel en eenvoudig uw zendingen regelen. Het helpt u bovendien fouten in documenten te voorkomen. Profiteer ook van onze gebruiksvriendelijke online verzendoplossingen.

Ontdek hoe