FedEx eNews

april editie 2016

Win tickets voor de UEFA Europa League finale met FedEx

Beleef extra voetbalplezier en neem deel aan onze UEFA Europa League wedstrijd! Lees over de nieuwste wijzigingen in regelgeving, ontdek ons nieuwe distributiecentrum in Kopenhagen en laat u informeren over hoe wij wereldwijd invulling geven aan verantwoord ondernemen. Veel leesplezier!

  • eNews

Deel deze pagina:
  • Win twee tickets voor de UEFA Europa League finale!

Win twee tickets voor de UEFA Europa League finale!

Het is de droom van iedere voetbalfan om te zien hoe twee van de beste teams alles geven om een grote internationale wedstrijd te winnen. Grijp daarom nu uw kans om kaarten te winnen voor de UEFA Europa League finale van dit jaar.

Doe mee

  • Verhoging van de Amerikaanse ‘de minimis’ vereenvoudigt verzenden naar de VS

Verhoging van de Amerikaanse ‘de minimis’ vereenvoudigt verzenden naar de VS

De Amerikaanse douane gaat gedurende het jaar een groot aantal nieuwe procedures en rapportage-eisen invoeren voor de import en export van goederen. Een belangrijke wijziging is een stijging van de ‘de minimis’ drempel die de invoerkosten van zendingen met een geringe waarde in de VS verlagen. Zorg ervoor dat u en uw klanten weten hoe de nieuwe regelgeving uw zendingen kan beïnvloeden.

Meer informatie

  • Breng uw goederen naar nieuwe markten via de Scandinavische Gateway

Breng uw goederen naar nieuwe markten via de Scandinavische Gateway

Ons gloednieuwe state-of-the-art distributiecentrum op de luchthaven van Kopenhagen combineert koerierswerkzaamheden, inklaring, sortering én belading van vliegtuigen op één locatie. Dat betekent dat u en uw klanten profiteren van snellere leveringen en eenvoudiger toegang tot de markten in Denemarken, Scandinavië - en de hele wereld.

Meer informatie

  • Global Citizenship Report

Global Citizenship Report

Ons nieuwste Global Citizenship Report onderstreept dat FedEx u blijft voorzien van logistieke diensten en verzendservices die de wereld een schonere, groenere en veiligere plek maken.

Lees verder