maart editie 2016

  • Gevoel voor mode én verzenden

Gevoel voor mode én verzenden

Deel deze pagina:

Als u mode en luxe goederen verzendt, moet u betrouwbaarheid en tijdige levering kunnen bieden om uw klanten tevreden te houden. Daarnaast moet u om kunnen gaan met bijvoorbeeld seizoenuitverkoop en onverwachte nabestellingen - en moet u uw concurrenten altijd een stap voor blijven.

FedEx werkt al jaren samen met fabrikanten, distributeurs en retailers in deze veeleisende sectoren om foutloze verzendoplossingen te bieden. Dus of u nu plotseling het ophaalschema moet veranderen, extra leveringen moet regelen of een maatwerk oplossing moet bedenken - u kunt op FedEx rekenen om u bij elke stap te ondersteunen.

Op de volgende manieren kunt u profiteren van FedEx services om uw goederen af te laten leveren:

- Snelle orderafhandeling
Als u een expres BreakBulk® deur-tot-deur service zoekt voor geconsolideerde zendingen, kiest u FedEx International Priority DirectDistribution® Single Point of Clearance (SPOC). We klaren uw goederen in als één zending en leveren vervolgens individuele pakketten af bij meerdere ontvangers in het land van bestemming. Deze service heeft een gespecialiseerde stoffenleverancier in België geholpen zijn producten sneller te leveren, nieuwe markten te betreden, zijn omzet in Amerika te verhogen - en kosten te besparen! Zijn verhaal spreekt voor zich.

- Expres overnight levering in de VS
Wilt u belangrijke klanten in de VS zo snel mogelijk van dienst zijn – waar ze zich ook bevinden? Als u pakketten die minder wegen dan 68 kg verzendt met FedEx International First® kunt u ze vóór 8.00 uur of 8.30 uur ‘s ochtends laten afleveren op 13.000 postcodes. Het totale verzendgewicht is bovendien vrijwel onbegrensd én u profiteert van de FedEx geld-terug-garantie. Meer informatie over deze service vindt u hier.

- Probleemloos retourzenden
Met onze FedEx Global Returns service houdt u volledige controle over het retourproces. Dat betekent dat u fouten kunt verminderen en voor alle betrokkenen kunt zorgen voor een vlottere retourafhandeling. U kunt retouretiketten en douanedocumenten opmaken en meteen bij de uitgaande zending voegen, maar u kunt ze ook alleen voor de daadwerkelijke retourzending opmaken. Bovendien houdt u volledig inzicht in het retourproces, kunt u kiezen uit flexibele opties om aan uw specifieke behoeften te voldoen en kunt u bij ons terecht voor ondersteuning bij de inklaring om eventuele vertragingen te voorkomen.

- Inklaringsexpertise
Ieder product is anders – net als iedere markt. Regels, voorschriften, invoerrechten en belastingen veranderen voortdurend en het continu van alles op de hoogte blijven kan dan ook een kopzorg zijn. Wij zorgen er namens u voor dat we van iedere verandering op de hoogte blijven. Dat is waarom u met FedEx altijd profiteert van een snelle, betrouwbare en efficiënte inklaring. We bieden ook waardevolle maatwerk oplossingen als u of uw klanten behoefte hebben aan een speciale verwerking of afhandeling.

Vorig artikel

Ga door

Terug naar index

Ga door

Volgend artikel

Ga door