FedEx eNews

maart editie 2016

Uw wensen staan voorop bij FedEx

Ontdek hoe de mode en luxe goederenindustrie profiteren van snelle en betrouwbare expresdiensten. We hebben ook een aantal interessante statistieken over de omvang en reikwijdte van onze luchtvrachtvloot (de grootste ter wereld) verzameld. Veel leesplezier met de eerste eNews editie van 2016!

  • eNews

Deel deze pagina:
  • Hoe FedEx voor u vliegt

Hoe FedEx voor u vliegt

De FedEx vloot van gespecialiseerde vliegtuigen is nu bijna vijftig keer groter dan het was toen onze vliegtuigen voor het eerst opstegen. Ontdek meer fascinerende statistieken en feiten over hoe wij en onze vliegtuigen oplossingen bieden voor uw wereldwijde zendingen.

Kriskras de wereld over

  • Gevoel voor mode én verzenden

Gevoel voor mode én verzenden

Als u werkt in de mode of luxe goederenindustrie weet u dat alles draait om flexibiliteit, betrouwbaarheid en timing. Verzendexpertise en –vaardigheden kunnen waarde aan uw merken toevoegen en u een voorsprong geven in het volgen van trends.

Laat FedEx een zichtbaar verlengstuk van uw merk zijn

  • Volgens de FedEx enquête kan het nog alle kanten op in de UEFA Europa League

Volgens de FedEx enquête kan het nog alle kanten op in de UEFA Europa League

De UEFA Europa League 2015/16 is in volle gang nu de teams zich voorbereiden op de knock-out fase. Bent u het eens met wat de fans in onze online enquête hebben gezegd over wie gaat winnen?

Lees verder

  • FedEx vrijwilligers zetten zich in voor hun lokale gemeenschappen

FedEx vrijwilligers zetten zich in voor hun lokale gemeenschappen

Wij vinden een actieve betrokkenheid bij de gemeenschappen waarin we werken net zo belangrijk als het bieden van een snelle logistieke service. Ontdek hoe onze vrijwilligers in de EU dit jaar hun bijdrage hebben geleverd via ons speciale vrijwilligersprogramma - FedEx Cares.

Meer informatie

  • Een kijkje in de keuken van FedEx

Een kijkje in de keuken van FedEx

Achter iedere zending schuilt een speciaal FedEx team dat ervoor zorgt dat alles van ophaling tot aflevering perfect verloopt. We hebben enkelen van hen geïnterviewd om u een beeld te geven van wat er achter de schermen gebeurt.

Een kijkje in de keuken van FedEx