juni editie 2016

  • FedEx en de UEFA Foundation geven hoop met voetbal

FedEx en de UEFA Foundation geven hoop met voetbal

Deel deze pagina:

FedEx heeft als hoofdsponsor van de UEFA Europa League samen met de UEFA Foundation for Children een nieuw voetbalveld geopend voor de lokale gemeenschap van de wijk Cañada Real in Madrid - een van de economisch meest achtergestelde buurten van het land. Het nieuwe voetbalveld, dat is voorzien van verlichting, kleedkamers en andere belangrijke voorzieningen, heeft acht jaar garantie van de fabrikant en is gebouwd op basis van een innovatief modulair ontwerp met lage exploitatiekosten. Het veld biedt lokale kinderen en jongeren de mogelijkheid samen te sporten, te spelen en op te groeien.

De gezamenlijke FedEx en UEFA bijdrage is gedoneerd aan Red Deporte y Cooperación, een in Madrid gevestigde non-profit organisatie die deel uitmaakt van het wereldwijde Street Football World netwerk. Street Football World is een wereldwijd non-profit netwerk dat voetbal gebruikt om sociale verandering te bereiken in gebieden zoals Cañada Real. Red Deporte y Cooperación gaat vanuit de nieuwe faciliteit lange termijn programma’s voor de lokale gemeenschap aanbieden.

Dit nieuwe FedEx initiatief onderstreept onze voortdurende inzet nog eens om sociaal te investeren in de markten waarin we leven en werken. Het is ook een goed voorbeeld van hoe we met ons wereldwijde ‘delivering for good’ programma onze middelen en ons internationale netwerk gebruiken om lokale gemeenschappen toegang te geven tot faciliteiten die anders buiten hun bereik blijven.

Bekijk onze website voor meer informatie.

Vorig artikel

Ga door

Terug naar index

Ga door

Volgend artikel

Ga door