FedEx eNews

december editie 2016

Verzend zonder zorgen tijdens de feestdagen

Gebruik onze wereldwijde feestdagenkalender om ervoor te zorgen dat uw zendingen ook tijdens de komende drukke weken op tijd aankomen. We bieden in deze editie ook nuttige tips, belangrijke updates, nieuws over de ontwikkelingen bij luchthaven Charles de Gaulle en meer.

Vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar!

  • eNews

Deel deze pagina:
  • Gebruik onze feestdagenkalender om uw eindejaarsleveringen te plannen

Gebruik onze feestdagenkalender om uw eindejaarsleveringen te plannen

Om u te helpen uw leveringsdeadlines te halen, hebben we onze wereldwijde feestdagenkalender online gezet. Voorkom vertragingen en zorg ervoor dat uw import- en exportzendingen op tijd bij uw klant zijn.

Meer informatie

  • Zorg dat u een EORI-nummer heeft om vertraging van verzendingen naar en vanuit de EU te voorkomen! Geldig in België vanaf 7 januari 2017!

Zorg dat u een EORI-nummer heeft om vertraging van verzendingen naar en vanuit de EU te voorkomen! Geldig in België vanaf 7 januari 2017!

Voor alle invoer-, uitvoer- en doorvoerzendingen binnen de EU is een EORI-nummer vereist

Lees verder

  • FedEx voert veranderingen door in de verzending van lithiumbatterijen

FedEx voert veranderingen door voor verzending van lithiumbatterijen

We veranderen ons beleid om de veiligheid van uw zending met gevaarlijke goederen tot op de bestemming te verzekeren. Ontdek welke documentatie, labels en verpakkingen u nodig heeft om vanaf januari 2017 een snelle verzending te waarborgen.

Stappen om veiliger te verzenden

  • Nog betere service door onze uitbreiding op luchthaven Charles de Gaulle

Nog betere service door onze uitbreiding op luchthaven Charles de Gaulle

Nieuwe technologieën en systemen versnellen onze internationale logistieke mogelijkheden aanzienlijk. Lees hier hoe u en uw klanten profiteren van belangrijke ontwikkelingen bij CDG en andere vestigingen die snellere, betere en goedkopere grensoverschrijdende verbindingen in Europa én daarbuiten mogelijk maken.

Lees hier verder

  • Houd volledige controle over uw zendingen met FedEx Administration

Houd volledige controle over uw zendingen met FedEx Administration

Als u druk bent met het over de hele wereld exporteren en importeren van goederen, wilt u uw zendingen tijdens elke stap in het vizier kunnen houden. FedEx Administration biedt u veiligheid, zichtbaarheid en gemoedsrust - van het ophalen tot het afleveren van uw zending.

Ontdek de voordelen

  • Mis niets van de UEFA Europa League actie!

Mis niets van de UEFA Europa League actie!

Met zo veel goede spelers biedt de UEFA Europa League dit jaar veel om naar uit te kijken. Ontdek de vele manieren waarop u kunt meedoen!

Speel mee!