september/oktober editie 2016

  • FedEx, sponsor van de eerste ATP 250 European Open in Antwerpen

FedEx, sponsor van de eerste ATP 250 European Open in Antwerpen

Deel deze pagina:

We zijn trots u te informeren dat FedEx de European Open heeft gesponsord die van 17 tot 23 oktober 2016 in de prestigieuze Lotto Arena in Antwerpen werd gehouden. De European Open is een nieuw ATP World Tour-tennistoernooi dat vorige week voor het eerst in België werd gehouden. Aan de wedstrijd namen enkele van de grootste tennissterren deel en zelfs een aantal spelers uit de ATP top 20, zoals de Belgische tennisheld David Goffin (ATP 11). De Fransman Richard Gasquet (ATP 16) won afgelopen zondag de inaugurele titel van het toernooi in een gevecht tegen de Argentijnse speler Diego Schwartzman met 7-6 (4), 6-1.

Toernooidirecteur Andy Hancock is erg blij met het verloop van deze eerste editie: “Het was fantastisch de Lotto Arena bijna volledig vol te zien tijdens de finale! We zijn erin geslaagd zo’n 16.000 toeschouwers voor deze eerste editie te interesseren. De feedback van de spelers en van ATP is bovendien zeer positief.”

Dit nieuwe ATP-tennistoernooi was een uitstekende gelegenheid voor FedEx om haar betrokkenheid bij grote sportevenementen te tonen. Als officiële vervoerder van de ATP World Tour is FedEx al sinds 2010 sponsor van een groot aantal internationale ATP-toernooien.

Vorig artikel

Ga door

Terug naar index

Ga door