FedEx eNews

september/oktober editie 2016

Lees het laatste nieuws over regelgeving en volg het voetbal met FedEx!

Deze editie biedt u praktisch advies om uw export te laten groeien en links naar handige websites voor meer informatie, ideeën en strategieën. We hebben ook informatie over veranderingen in regelgeving, bijvoorbeeld over het belang om te voldoen aan de nieuwe elektronische inklaringssystemen voor Amerikaanse import.

  • eNews

Deel deze pagina:
  • Volg de UEFA Europa League met FedEx

Volg de UEFA Europa League met FedEx

Het spannende nieuwe UEFA Europa League seizoen is van start gegaan. Met FedEx als hoofdsponsor kunt u profiteren van het laatste nieuws, wedstrijden, quizzen en polls én kunt u prestaties, statistieken en rankings bijhouden in de nieuwe 'FedEx Performance Zone'.

Lees verder

  • Kies zelf welk soort handtekening voor ontvangst past bij uw zending

Kies zelf welk soort handtekening voor ontvangst past bij uw zending

Met FedEx Handtekeningopties bepaalt u zelf welk soort handtekening voor ontvangst het best past bij uw zending. Een nieuwe FedEx service die even eenvoudig als flexibel en gebruiksvriendelijk is.

Bekijk uw opties hier

  • Tips en advies voor het MKB

Tips en advies voor het MKB

Er liggen grote verkoopkansen voor MKB-bedrijven die willen profiteren van de wereldmarkt. Lees onze acht tips om uw eigen internationale afzetmogelijkheden te vergroten.

Bekijk onze tips hier

  • VS introduceert nieuwe regelgeving voor herinvoer

VS introduceert nieuwe regelgeving voor herinvoer

De Amerikaanse douane heeft belangrijke veranderingen in de regelgeving doorgevoerd voor herinvoer van goederen in de Verenigde Staten die in het buitenland zijn aangepast, veranderd, gerepareerd of verbeterd. Zorg ervoor dat u en uw klanten volledig op de hoogte zijn van deze wijzigingen.

Meer informatie

  • WTO verlaagt tarieven voor de wereldhandel in IT-producten

WTO verlaagt tarieven voor de wereldhandel in IT-producten

De laatste uitbreiding van de International Technology Agreement zal leiden tot nultarieven op 95% van alle IT-producten in 2019 en tot volledige afschaffing in 2024. Profiteer van de zakelijke kansen die deze belangrijke wijzigingen in de internationale douanevoorschriften bieden.

Informatie update

  • Voor veel FDA-gereguleerde importzendingen is nu elektronische inklaring vereist

Voor veel FDA-gereguleerde importzendingen is nu elektronische inklaring vereist

De Amerikaanse douane blijft de verplichte elektronische inklaring uitbreiden in overeenstemming met het Automated Commercial Environment beleid voor invoer die is onderworpen aan FDA-voorschriften. Zorg ervoor dat u en uw klanten volledig klaar zijn om te profiteren van deze belangrijke veranderingen.

Meer informatie

  • FedEx, sponsor van de eerste ATP 250 European Open in Antwerpen

FedEx, sponsor van de eerste ATP 250 European Open in Antwerpen

Lees verder