FedEx eNews

zomer editie 2016

Geniet van deze eNews – en van uw zomervakantie!

Lees hoe u op de hoogte blijft van wereldwijde markttrends met een abonnement op ons gratis online magazine ‘Access’. En lees in deze eNews bijvoorbeeld meer over belangrijke wijzigingen in regelgeving en ander verzendnieuws. We wensen u veel leesplezier – en een fijne zomer!

  • eNews

Deel deze pagina:
  • Maak licht werk van zware zendingen

Maak licht werk van zware zendingen

Met FedEx kunt u profiteren van een breed scala aan verzendservices, tools en ondersteuning voor zendingen zwaarder dan 68 kg. Daarnaast heeft u direct toegang tot gespecialiseerd advies, maatwerk oplossingen die aan uw specifieke wensen voldoen, 24/7 tracking, interventies voor gevaarlijke en kwetsbare goederen - en nog veel meer.

Lees verder

  • FedEx levert trofee af bij St Jakob-Park voor de UEFA Europa League finale

FedEx levert trofee af bij St Jakob-Park voor de UEFA Europa League finale

Recent heeft William Duncan, een van onze koeriers in Zwitserland, een wel heel speciaal pakketje afgeleverd bij het St Jakob-Park stadion in Bazel: de UEFA Europa League trofee voor de winnaar van de door FedEx gesponsorde competitie. Bekijk de video van deze unieke zending!

Bekijk de video

  • Blijf op de hoogte van markttrends met Access!

Blijf op de hoogte van markttrends met Access!

Wereldwijde verzendopties, toenemende mobiliteit en technologische ontwikkelingen zorgen ervoor dat onze economie en markten steeds sneller veranderen. Blijf volledig op de hoogte met de praktische informatie die u vindt in Access magazine.

Meer informatie

  • Australië introduceert belangrijke nieuwe wetgeving voor biosecurity

Australië introduceert belangrijke nieuwe wetgeving voor biosecurity

In Australië is meer dan 100 jaar quarantainewetgeving vervangen door de Biosecurity Act 2015. Ontdek welke gevolgen de nieuwe procedures en systemen voor u hebben.

Meer informatie

  • Wij hebben Oliver de otter naar zijn nieuwe thuis gebracht

Wij hebben Oliver de otter naar zijn nieuwe thuis gebracht

We zijn experts als het gaat om ongewone en kostbare leveringen. Naast panda's en dolfijnen mogen we daarom nu ook een otter toevoegen aan onze exotische lijst van dieren die we als onderdeel van ons FedEx Cares programma over de hele wereld hebben vervoerd. Bekijk de video van Oliver's reis!

Meer informatie