FedEx eNews

april editie 2017

FedEx eNews - Gemak, zichtbaarheid, spanning en meer.

Lees alles over ons nieuw geautomatiseerd tablet verzendsysteem beschikbaar in een FedEx station en nieuwe procedures om veilig lithiumbatterijen te verzenden en over FDA-regelgeving voor zendingen naar de Verenigde Staten.

  • eNews

Deel deze pagina:
  • Nieuw geautomatiseerd tablet verzendsysteem in de FedEx vestiging Machelen.

Nieuw geautomatiseerd tablet verzendsysteem in de FedEx vestiging Machelen.

We hebben onlangs een nieuw en eenvoudig te gebruiken geautomatiseerd tablet verzendsysteem geïntroduceerd. De volgende keer dat u onze Machelen vestiging binnenloopt, kunt u op een handige manier uw luchtvrachtbrief invullen. Ontdek hoe u tijd bespaart, fouten voorkomt en uw pakketten snel en efficiënt verzendt met de nieuwste FedEx technologie.

Lees verder

  • FedEx biedt alternatief voor het gebrek aan schepen naar Azië

FedEx biedt alternatief voor het gebrek aan schepen naar Azië

Door onvoldoende capaciteit op containerschepen moeten Benelux exportbedrijven momenteel vaak weken wachten voor ze hun goederen naar Azië kunnen verschepen. FedEx International Economy® Freight voor pakket- en vrachtvervoer is hét alternatief!

Lees verder

  • Realtime accountinformatie met FedEx® Billing Online

Realtime accountinformatie met FedEx® Billing Online

Met onze online e-factuurservice kunt u de exacte status van uw FedEx account realtime controleren! Ontdek hoe FedEx® Billing Online (FBO) een gratis, flexibele en handige manier biedt om facturen online te verwerken.

Meer informatie

  • Specificatie van Sectie II lithiumbatterijen bij het online voorbereiden van uw zending

Specificatie van Sectie II lithiumbatterijen bij het online voorbereiden van uw zending

Zendingen die lithiumbatterijen bevatten, vormen een potentieel gevaar. Om de veiligheid, integriteit en tijdige levering van deze gevaarlijke goederen zendingen te garanderen, kunt u aangeven welk type lithiumbatterijen in uw zending zijn opgenomen. Dat kan in de sectie ‘Speciale Services’ van FedEx Ship Manager™ at fedex.com.

Verdere instructies

  • Zorg ervoor dat uw zendingen voor de VS voldoen aan de regels van de FDA!

Zorg ervoor dat uw zendingen voor de VS voldoen aan de regels van de FDA!

Belangrijke nieuwe inklaringseisen van de FDA worden nu volledig nageleefd. Zorg ervoor dat al uw medische en andere FDA-gereglementeerde zendingen volledig aan deze eisen voldoen.

Meer informatie

  • Integratie van FedEx en TNT ligt op schema

Integratie van FedEx en TNT ligt op schema

De integratie van FedEx Express en TNT is in volle gang. Succesvolle integraties vragen tijd en we zijn al stappen aan het nemen in de richting van een betere toekomst die uw bedrijf meer kansen op de wereldmarkt biedt.

Lees verder

  • MKB drijvende kracht achter stijging van Europese export

MKB drijvende kracht achter stijging van Europese export

De digitale internationale handel stijgt. Ontdek hoe de mogelijkheden die hierdoor ontstaan het voor MKB-bedrijven in Europa mogelijk maakt een aanzienlijke exportgroei over de hele wereld te realiseren.

Bekijk de infographic