FedEx eNews

februari editie 2017

De toegangstickets voor de UEFA Europa League Finale van 2017 kunnen van u zijn

Lees hoe u twee toegangstickets kunt winnen voor de UEFA Europa League Finale van dit jaar! We hebben ook nieuws over wijzigingen in de regelgeving voor zendingen met lithiumbatterijen en we herinneren u graag nog eens aan FedEx Mobile, waarmee u uw zendingen regelt waar u ook bent.

  • eNews

Deel deze pagina:
  • De integratie van TNT Express verloopt soepel en volgens plan

De integratie van TNT Express verloopt soepel en volgens plan

De integratie van TNT en FedEx verloopt geheel volgens plannen die de weg effenen naar een betere toekomst. Dit betekent niet alleen een overgang voor ons, maar ook voor u en uw klanten. Hoewel het samenvoegen van onze twee netwerken geen kleine opgave is, hebben we flinke stappen gezet.

Meer informatie

  • Win toegangstickets voor de 2017 UEFA Europa League Finale!

Win toegangstickets voor de 2017 UEFA Europa League Finale!

Win toegangstickets voor een van de meest gewilde wedstrijden van dit jaar - de UEFA Europa League Finale in Stockholm, Zweden. Als hoofdsponsor van de UEFA Europa League geven we u de mogelijkheid de sensatie en opwinding van een Europese finale zelf te ervaren!

Doe mee en scoor!

  • Eenvoudig onderweg uw zendingen regelen met FedEx Mobile

Eenvoudig onderweg uw zendingen regelen met FedEx Mobile

Uw leveringen moeten binnen uw agenda passen, niet andersom. Met FedEx Mobile vindt u FedEx vestigingen, kunt u leveringen volgen en kunt u nog veel meer doen – zelfs onderweg.

Meer informatie

  • Nieuwe beleidswijziging voor zendingen met lithiumbatterijen

Nieuwe beleidswijziging voor zendingen met lithiumbatterijen

Met ingang van 1 januari hebben we belangrijke wijzigingen doorgevoerd in onze gevaarlijke goederen procedures voor het vervoer van lithiumbatterijen. Zorg ervoor dat uw labels en documentatie volledig voldoen aan deze nieuwe eisen om zeker te zijn van snelle inklaring en verzending.

Lees verder

  • Speciale inklaring voor zendingen anders dan documenten naar India

Speciale inklaring voor zendingen anders dan documenten naar India

De douane in India werkt met Know Your Customer (KYC) vereisten voor non-document importzendingen. Zorg ervoor dat u en uw ontvangers precies weten welke informatie FedEx nodig heeft om snelle en efficiënte inklaring van deze zendingen te garanderen.

Meer informatie