Open een account

Afdrukbare versie FedEx International Economy Intercontinental Service


Een kostenbesparende oplossing voor uw minder urgente zendingen. Een betrouwbare deur-tot-deur service inclusief douaneafhandeling tussen Europa, het Midden-Oosten, India en de rest van de wereld*.
Bereik
Deze service is beschikbaar vanuit de belangrijkste zakencentra in Europa, het Midden-Oosten en India naar meer dan 220 landen en gebieden wereldwijd.*Aflevering
De transittijd is 4 tot 6 dagen naar de VS, Canada, Oceanië, Azië, het Midden-Oosten, India en Afrika. Aflevering vindt plaats voor het einde van de werkdag.*

Transittijden en aflevertijden kunnen variëren afhankelijk van plaats van herkomst en bestemming. U kunt het tarief en de transittijd voor uw zending vinden op fedex.com of opvragen bij onze klantenservice.Wat kunt u verzenden?
Zo veel of zo weinig als u wilt:

  • Documenten en dozen tot 68 kg per pakket**
  • Tot 999 aparte pakketten (ieder tot 68 kg) en tot 10 verschillende goederen met dezelfde luchtvrachtbrief
Welke afmetingen?
Pakketten mogen tot 274 cm lang zijn of een gecombineerde lengte en omtrek hebben van 330 cm (omtrek = 2x hoogte + 2x breedte).
Douane
  • Maximale opgegeven waarde voor vervoer: $50.000**
  • Aangegeven waarde voor vervoer mag niet hoger zijn dan aangegeven waarde voor de douane
Serviceonderdelen
Beperkingen
  • Gevaarlijke goederen worden niet geaccepteerd
  • FedEx® 10kg en 25kg Boxes worden niet geaccepteerd

 

* Transittijden en aflevertijden kunnen variëren afhankelijk van plaats van herkomst en bestemming. U kunt het tarief en de transittijd voor uw zending vinden op fedex.com of opvragen bij onze klantenservice.

** Neem contact op met onze
 klantenservice voor gegevens of beperkingen per land.

 Naar begin