Kies FedEx voor snelle levering van uw belangrijke zendingen van en naar meer dan 220 landen en gebieden wereldwijd. Of u nu exporteert, importeert of zendingen voor de binnenlandse markt heeft, expres of minder dringend, een klein pakket of zware vracht, FedEx heeft altijd de juiste service voor u.

Vind de juiste service

De markt breidt zich wereldwijd uit. De mogelijkheden om elke markt te bereiken ook. Zendingen van internationale pakketten, zware goederen of lokale zendingen? Verzend ze met FedEx.

  

FedEx heeft ervaring met zendingen in allerlei bedrijfstakken, van mode tot ruimtevaart. Neem contact op met een FedEx Sales Executive als u wilt weten hoe u kunt profiteren van onze ervaring.

 

Gebruiksvriendelijke, intuïtieve verzenddiensten

Of u nu een ervaren of beginnende verzender bent, goederen verzenden met FedEx werkt snel en gemakkelijk. Het proces spreekt voor zich en we hebben diverse verzendtools om u van begin tot eind te ondersteunen, waaronder diverse mogelijkheden om uw zendingen te volgen.

Voordelen van verzending met FedEx

FedEx is continu op zoek naar nieuwe manieren om u nog beter van dienst te zijn. U kunt genieten van de volgende voordelen:

  • Aflevering is gegarandeerd op tijd: FedEx geeft een geld-terug-garantie op internationale zendingen. Deze geldt zelfs als we slechts één minuut te laat leveren.1
  • Wereldwijde dekking: FedEx is wereldwijd actief in meer dan 220 landen en gebieden.
  • Gemoedsrust: dankzij onze ongeëvenaarde ervaring op het gebied van in- en uitklaring bij de douane hoeft u zich geen zorgen te maken.

Bekijk waarom FedEx een klasse apart is.

 

 

1. Geld-terug-garantie: zie de Federal Express Vervoersvoorwaarden voor EMEA voor meer informatie.