Vergroot uw klantloyaliteit en de groei van uw bedrijf:

Als u het retourneren van goederen voor klanten en leveranciers eenvoudig maakt, geeft dat uw bedrijf een concurrentievoordeel. Met Global Returns kunt u de prettige FedEx werkwijze doorvoeren naar uw klanten – én uw bedrijf verder laten groeien.

Geef uw klanten nóg een reden om zaken met u te doen

Global Returns maakt het eenvoudig retourzendingen van klanten te beheren met dezelfde service, betrouwbaarheid en het gemak en overzicht van normale FedEx zendingen.

Betrouwbaarheid en flexibiliteit. Veel van de FedEx® services die u kunt gebruiken voor internationale en binnenlandse zendingen kunt u ook inzetten voor retourzendingen.

Gemak en comfort. Als verzender weet u hoe de wereldhandel werkt en wat erbij komt kijken. Uw klanten hebben die kennis misschien niet. Met Global Returns hoeft dat ook niet. U biedt ze de verzendservice, een retourlabel en de verzenddocumenten die ze nodig hebben voor een retourzending naar u of naar een andere locatie die u daarvoor aanwijst. De ontvanger krijgt de retourinstructies bovendien in de lokale taal die u voor hen kiest.

Compleet in- en overzicht. Omdat de verzend- en retourkosten op uw FedEx factuur worden gekoppeld, heeft u alle informatie die u nodig heeft om de kosten van uw supply chain te bewaken.

Bereik iedere plek op aarde of in het binnenland – en weer terug

Bereik iedere plek op aarde of in het binnenland – en weer terug

Gaat u internationaal met uw bedrijf? Dan kunt u profiteren van een geavanceerd en betrouwbaar transportnetwerk dat u verbindt met markten die goed zijn voor meer dan 99 procent van het wereldwijde BBP (Bruto Binnenlands Product).

Bekijk de service informatie

Verzend op de manier die voor u werkt

Verzend op de manier die voor u werkt

Bij FedEx weten we dat het bedrijfsleven al ingewikkeld genoeg is. Daarom hebben we het maken van verzendlabels en -documentatie makkelijk gemaakt met geautomatiseerde platforms.

Hier leest u de feiten

Hier leest u de feiten

Vind de informatie die u nodig heeft om van retourzendingen wereldwijd een eenvoudig en naadloos proces te maken - voor u en uw klanten.

Vind wat u zoekt

Branchespecifieke oplossingen

Ontdek hoe Global Returns aansluit op uw branchespecifieke behoeften. Neem contact op met uw Sales Account Executive voor de oplossing die past bij uw retourwensen.

Branchespecifieke oplossingen