• High-value shipments

Verzenddiensten > Oplossingen voor uw bedrijfstak / Waardevolle zendingen

Krijg ongekend inzicht in uw meest waardevolle zendingen

Elk bedrijf heeft te maken met essentiële zendingen. Dergelijke zendingen moeten kunnen worden gecontroleerd en zichtbaar zijn, tijdens elke fase van het proces, of het nu om dure apparatuur of gevoelig materiaal gaat. Hierbij kunnen FedEx Priority AlertTM en SenseAwareSM een belangrijke rol spelen.

Blijf gedurende het hele proces de baas over uw waardevolste zendingen.

Laat een onverwachte vertraging uw zakelijke vereisten niet in de weg staan. Ontvang speciale ondersteuning, controlemogelijkheden en persoonlijke meldingen met FedEx Priority Alert.

FedEx Priority Alert is een dienst op contractbasis die u het volgende biedt:

Wereldwijde connectiviteit

FedEx Priority Alert is beschikbaar in meer dan 70 landen/gebieden. Dankzij ons uitgebreide, wereldwijde distributienetwerk blijven uw zendingen altijd in onze handen, van begin tot eind.

Zekerheid

U kunt uw zendingen met vertrouwen aan ons meegeven in de wetenschap dat uw kritieke zendingen door FedEx Priority Alert in de gaten worden gehouden en u op de hoogte wordt gehouden van de status.

Speciale service

Aan uw FedEx Priority Alert-account wordt een speciale wereldwijde service-analist toegewezen die uw branche en operationele behoeften kent. U werkt samen met uw analist om meldings- en herstelprocedures in te stellen op basis van de vereisten van u en uw klanten.

Hogere prioriteit bij inladen

Uw FedEx Priority Alert-zendingen krijgen prioriteit bij het inladen van ons vliegtuig.

Geef uzelf optimaal inzicht in uw zendingen

Met SenseAware controleert u van alles variërend van temperatuur, locatie en vochtigheid tot blootstelling aan licht, luchtdruk en schokken. Door de buitengewone technologie van dit apparaat met meerdere sensoren dat in uw verpakking past, beschikt u over essentiële gegevens over uw zending waarmee u de controle behoudt.

In de webtoepassing van SenseAware kunt u gegevens eenvoudig omzetten in inzichten:

  • U krijgt eenvoudig toegang tot het onlineplatform dat u kunt gebruiken met of zonder FedEx transportdiensten
  • U ontvangt bijna real-time informatie over omgevingsomstandigheden en de locatie
  • Geef uw bedrijf een krachtige oplossing voor het beheer van al uw belangrijke zendingen en apparaten
  • U krijgt toegang op basis van machtigingen om vooraf bepaalde gegevens te delen met zakelijke partners en andere geïnteresseerden
  • Pas meldingen en waarschuwingen aan die vóór vervoer kunnen worden ingesteld en in transit kunnen worden gewijzigd. Op basis van deze zeer nauwkeurige virtuele afbakeningen van geografisch gebieden wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang en aankomst van uw zending

Meer informatie over SenseAware en hoe allerlei bedrijven hiervan kunnen profiteren, vindt u op SenseAware.com.

Profiteer van vrachtverzendingen op maat voor uw belangrijkste zendingen.

Soms vereisen uw zware of grote zendingen een speciale behandeling. Dat is precies wat ze krijgen met FedEx® Customized Freight. Krijg voorrang bij het inladen van vrachtvliegtuigen en ontvang oplossingen op maat via een operationele standaardprocedure die is ontwikkeld door een toegewijd team van logistieke experts.

Uw eigen FedEx Customized Freight-oplossing kan bijvoorbeeld een speciaal ophaalschema voor leveringen in het weekend en op feestdagen bevatten, zelfs om veiligheidsredenen. U krijgt zo nodig toegang tot een oplossing met temperatuurregeling van begin tot eind. Daarnaast kunt u gebruikmaken van proactieve opties voor het in de gaten houden en traceren van zendingen, wat vooral nuttig is voor temperatuurgevoelige of routeafhankelijke zendingen.

Wij willen het eenvoudig maken.

Wilt u de controle over uw waardevolle zendingen in eigen hand nemen?
Neem voor meer informatie contact op met een expert van FedEx.

Laat uw bedrijf groeien. Lees meer over klantervaringen, tips & tools

Lees meer

  • Grow your business with FedEx. Learn more with shipping stories, tips and tools.