Oplossingen voor lucht- en ruimtevaart

Wij zijn een luchtvaartmaatschappij. We maken dus deel uit van uw bedrijfstak. Daarom zorgt FedEx er ook voor dat uw klant op donderdag een vervangende turbinemotor in Brisbane heeft, als hij dat wil. Bij het transporteren van lucht- en ruimte vaartapparatuur en -elektronica is een goede service niet alleen belangrijk voor het op tijd afleveren, maar ook voor het voorkomen van hoge boetes. Of het nu gaat om in- en uitklaring bij de douane, import- en exportregelingen, documentatie en classificatie, tarieven en valutaomrekening - FedEx kan u adviseren.

Onze klanten in de ruimtevaartindustrie vertrouwen op ons voor diverse internationale en regionale transportoplossingen, bijvoorbeeld voor vrachtvervoer per zeeschip, vliegtuig, vrachtwagen, charter en expresverzending. Voor sommige daarvan is bevoorradingsketenorkestratie via 4e partij-logistiek (4PL) vereist. Wat de specificaties ook zijn, onze geavanceerde tools voor verzending, rapportage en het volgen van pakketten en onze uitgebreide IT-mogelijkheden bieden u volledig inzicht in de beschikbaarheid en stromen van producten over de hele wereld.

Stuur een e-mail naar spercival@fedex.com voor meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf. Hieronder vindt u alvast enkele voorbeelden van de services die we aanbieden om onze klanten in de ruimtevaartindustrie te ondersteunen.

Belangrijke verzenddiensten voor deze industrie


FedEx® Transportation Management
Optimaliseer het beheer van uw internationale zendingen voor alle transportmethoden.
Meer over FedEx Transportation Management 


FedEx International Priority DirectDistribution®
Consolideer meerdere items van één locatie in het land van herkomst naar meerdere ontvangers in één of meer landen van bestemming in de Europese Unie (Single Point Of Clearance-service) met in- of uitklaring door de douane.
Meer over FedEx International Priority DirectDistribution


FedEx Critical Inventory Logistics®
Een uitgebreide end-to-end-oplossing voor optimalisatie van het beheer van uw kritische voorraad en het proces voor distributie en retourzending van serviceonderdelen.
Meer over FedEx Critical Inventory Logistics 

FedEx® Fulfillment Services
Geïntegreerde fulfillmentdiensten voor het faciliteren van inkomende, uitgaande en omgekeerde logistiek.(reverse logistics)
Meer over FedEx Fulfillment Services


FedEx® Returns Management Services
Een flexibel pakket oplossingen voor meerdere kanalen waarmee klanten het proces voor retourzendingen kunnen beheren.
Meer over FedEx Returns Management Services