Traceren, zichtbaarheid en monitoren van uw zendingen

Als u met vitale producten voor de gezondheidszorg werkt, gaat het niet alleen om de uiteindelijke aflevering. U wilt de status van uw zending van begin tot eind, van binnen en van buiten in de gaten houden. Wij bieden u daarom geavanceerde oplossingen voor traceren, monitoring en zichtbaarheid, zodat u uw zending gedurende de hele reis kunt volgen.

 

FedEx Priority AlertTM

Deze gespecialiseerde contractservice is ideaal voor de gezondheidszorg, luchtvaart, wetenschap, financiële dienstverlening en bijvoorbeeld voor fabrikanten van medische apparatuur waarvoor maximale zichtbaarheid en zekerheid over de aflevering vereist is. FedEx Priority Alert combineert geavanceerde monitoring van zendingen met proactieve berichtgeving en mogelijkheden voor interventie en herstel.U kunt op deze oplossing vertrouwen voor:

 • Gemoedsrust. Uw belangrijke inbound en outbound zendingen worden extra goed in de gaten gehouden.
 • Speciale ondersteuning. Aan ieder account wordt een specialist toegewezen die verstand heeft van uw branche en de operationele wensen kent voor het monitoren van zendingen.

Deze oplossing is beschikbaar in een aantal landen. Neem contact op met uw relatiemanager als u wilt weten of deze service voor u geschikt is.

Monitoring tijdens het vervoer: SenseAwareSM powered by FedEx

SenseAwareSM is een unieke informatieservice die u vrijwel realtime toegang biedt tot belangrijke gegevens over uw zendingen. De service combineert een geavanceerd meetapparaatje uitgerust met meerdere sensoren dat in uw pakket meereist, met een krachtige webbased applicatie. Zo blijft u continu verbonden met uw belangrijkste zendingen. SenseAware helpt bovendien de veiligheid te verhogen, de efficiëntie en productiviteit te verbeteren en meer vertrouwen van zakenpartners en klanten te krijgen.

Het webbased SenseAware platform, dat eenvoudig toegankelijk is en los van FedEx® verzendservices kan worden gebruikt, transformeert de sensorinformatie in onmisbaar inzicht door:

 • Bijna realtime gegevens over de omgevingsfactoren en locatie
 • Een krachtige beheertool voor uw belangrijkste zendingen en apparatuur
 • Permissionbased toegang om vooraf bepaalde gegevens met zakelijke partners en andere geïnteresseerden te delen
 • Aanpasbare triggers en waarschuwingen die u vóór het vervoer kunt instellen en tijdens het vervoer kunt wijzigen

Deze baanbrekende oplossing communiceert de volgende gegevens van uw zending:

 • Actuele locatie
 • Exacte temperatuur
 • Blootstelling aan licht
 • Relatieve luchtvochtigheid
 • Luchtdruk

Op SenseAware vindt u meer informatie. Als u SenseAware wilt gebruiken of via e-mail updates wilt ontvangen, kunt u het formulier invullen.

Of bekijk onze korte video over SenseAware.

Download de SenseAware presentatie.

 

SenseAware succesverhaal

Als u voor uw werk laboratorium- en onderzoekmonsters test , is elke levering belangrijk en is het verloren gaan van een sample geen optie. Ontdek hoe een FedEx klant SenseAware gebruikt om zijn zendingen te volgen.

Lees de gehele klantreactie