Verzending en retouren

U wilt de omloopsnelheid van hoogwaardige producten hoog houden? U wilt zeker zijn dat uw diagnostische monsters en tests van gelijke kwaliteit blijven? U wilt voldoen aan de nieuwste wet- en regelgeving? Wij kunnen u helpen. Onze oplossingen voor medische zendingen bieden u de betrouwbaarheid, flexibiliteit en zichtbaarheid die u verwacht.

Verzendt u temperatuurgevoelige materialen? Let dan op het nieuwe IATA label

Het IATA ‘Time and Temperature Sensitive Label’ voor medische producten is sinds 1 juli 2012 verplicht. Het label is ontworpen om in de uiteenlopende behoeften te voorzien van alle partijen die te maken hebben met de verzending van medische cold chain producten. Het geeft duidelijke instructies aan personeelsleden over hoe een pakket of zending moet worden verwerkt en opgeslagen. FedEx blijft al uw tijd- en temperatuurgevoelige zendingen accepteren, zelfs als dit label zich niet op de zending bevindt. We raden u echter wel aan het label te gebruiken met de juiste service en/of gevestigde SOP/SLA.

Download de veelgestelde vragen over ‘IATA Temperature Sensitive Cargo’

Nieuws over medische zendingen en retouren

Ontdek hoe we u kunnen helpen medische producten en apparatuur over de hele wereld af te leveren - en hoe we verzenders binnen de gezondheidszorg kunnen helpen aan wet- en regelgeving te voldoen. We houden u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Outbound verzendservices

In de gezondheidszorg is vaak een snelle levering nodig, zeker als het gaat om vitale apparatuur of als medicijnen schaars zijn. Wij bieden verschillende mogelijkheden om uw kritische voorraden en apparatuur af te leveren waar ze moeten zijn, wanneer ze er moeten zijn. 

Medische retourservice

Binnen de gezondheidszorg heeft u behoefte aan verzendmogelijkheden die twee kanten op gaan - van u en naar u terug. En als die retouroplossing eenvoud biedt voor uw verkopers, centrale voorzieningen én uw eindklanten, des te beter. Onze retouroplossingen bieden u het gemak, de betrouwbaarheid en de controle die u zoekt. Meer informatie over onze retourservice