Verzendoplossingen voor hoogwaardige technologie

Het wereldwijde transport van computers, halfgeleiders en kantoorapparatuur vereist een uitstekend netwerk om te kunnen profiteren van pieken in de markt voordat de markt weer verandert. Waarschijnlijk zijn de goederen die u verzendt niet alleen technisch hoogstaand, maar ook erg kostbaar. En als u importzendingen uit verschillende landen op elkaar wilt afstemmen, krijgt u te maken met nog meer complexiteit. Bijvoorbeeld met retourzendingen en reparaties. Snelle afhandeling daarvan is zowel prettig voor uw bedrijf als voor uw klanten.

Voor hightech bedrijven omvat wereldwijde verzending meer dan het gebruik van vliegtuigen en vrachtwagens. Daarvoor zijn toegewijde mensen nodig met een schat aan ervaring en vaardigheden. Personen met technisch relevante knowhow als het gaat om in- en uitklaring, speciale behandeling, up-to-date documentatie en naleving van voorschriften. Hoe groot, zwaar of dringend uw zending ook is, FedEx heeft de benodigde expertise.

Stuur een e-mail naar spercival@fedex.com voor meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf. Hieronder geven we alvast enkele voorbeelden van services die voor u wellicht interessant zijn.

Belangrijke verzenddiensten voor deze industrie


FedEx® Transportation Management
Optimaliseer het beheer van uw internationale zendingen voor alle transportmethoden.
Meer over FedEx Transportation Management


FedEx International Priority DirectDistribution®
Consolideer meerdere items van één locatie in het land van herkomst naar meerdere ontvangers in één of meer landen van bestemming in de Europese Unie (Single Point Of Clearance-service) met in- of uitklaring door de douane.
Meer over FedEx International Priority DirectDistribution


FedEx Critical Inventory Logistics®
Een uitgebreide end-to-end oplossing voor optimalisatie van het beheer van uw kritische voorraad en het proces voor distributie en retourzending van serviceonderdelen.
Meer over FedEx Critical Inventory Logistics

FedEx® Fulfillment Services
Geïntegreerde fulfillmentdiensten voor het faciliteren van inkomende, uitgaande en omgekeerde logistiek(reverse logistics).
Meer over FedEx Fulfillment Services


FedEx® Returns Management Services
Een flexibel pakket oplossingen voor meerdere kanalen waarmee klanten het proces voor retourzendingen kunnen beheren.
Meer over FedEx Returns Management Services