FedEx International First®: India

Wilt u iets verzenden naar India? FedEx International First is een premium deur-tot-deur expresservice met vaste aflevertijden vroeg in de ochtend, inclusief douaneafhandeling, voor pakketten met een gewicht tot 68 kg (totaal verzendgewicht bijna onbeperkt). Uw zending naar India wordt binnen 2 dagen vroeg in de ochtend afgeleverd mét FedEx geld-terug-garantie.

Geschikt voor?

U profiteert van alle voordelen van onze FedEx International Priority® service, met als bijkomend voordeel dat u weet dat uw zending vroeg in de ochtend al bij uw klanten in India wordt afgeleverd.

 

Wilt u direct een offerte voor verzending van een pakket?

 

 

 

 

Wat zijn goede redenen om de verzenddienst van FedEx te gebruiken? Onze expres service biedt onder meer de volgende voordelen:

  • Kortere supply chain cyclustijd voor internationale zendingen
  • Voorsprong op de concurrentie dankzij een vroegere levering op de belangrijkste bestemmingen in India
  • De geruststelling dat u de mogelijkheid heeftom dringende pakketten vroeg op de volgende werkdag af te leveren

Bovendien kunt u, zoals bij al onze diensten, bij FedEx International First kiezen uit tal van opties voor allerlei situaties.

 

 

Kies FedEx voor de verzending van uw pakketten – we hebben altijd een geschikte service die aansluit op uw wensen. Als FedEx International First dat niet doet, overweeg dan de volgende services: