FedEx Corporate Logo
 
Afdrukbare versie Afdrukbare versie
FedEx Global Solutions Sales

Lucht- & ruimtevaartindustrie
Uw bedrijf heeft een contract om kritieke elektronische onderdelen te produceren en uw klant wenst dat u deze over de hele wereld verzendt. Het contract omvat ook een boeteclausule voor elke zending die te laat afgeleverd wordt.

In Osaka heeft een luchtvaartonderhoudscentrum begin volgende week een van uw vliegtuigturbinemotoren nodig om een andere te vervangen die moet worden nagekeken.

Een van uw klanten heeft net een afdeling geopend in Seoul en wenst dat u hen onderdelen levert voor het bedieningspaneel. U bent echter niet vertrouwd met de wettelijke voorschriften en u heeft nog nooit eerder een zending naar Korea verzonden.

In theorie kunnen er verschillen zijn, in de praktijk is de werkwijze dezelfde: Het snel en betrouwbaar verzenden van onderdelen voor lucht- en ruimtevaartindustrie en elektronische goederen over de hele wereld, vereist uitgebreide internationale expertise. Met kleine winstmarges, stijgende kosten, concurrentie en druk van klanten en fabrikanten om een meerwaarde toe te voegen aan uw diensten, mag u geen fouten maken. Zendingen over land en in de lucht, in- en uitklaring, import- en exportvoorschriften, documentatie en classificatie, tarieven en wisselkoersen - dit moet allemaal deskundig worden beheerd. U wordt namelijk niet beoordeeld op de hindernissen op uw weg, maar op de resultaten die u aflevert .

Synchronized ReliabilitySM voor een supersonische toeleveringsketen.
FedEx Express en FedEx Global Supply Chain Services bieden een service-aanbod om tegemoet te komen aan de kritische eisen van kortere productiecycli, snellere cash-to-cash-cycli, vervoer, opslag en on-time-levering. En we voeren ze uit met de nodige flexibiliteit en aanpassingsvermogen, zodat u de veranderende marktomstandigheden kunt bijhouden. Van tijdgebonden levering tot vlotte retourzendingen, we beschikken over de kennis en de middelen om uw toeleveringsketen te versnellen en te automatiseren.
Internationale Transportdiensten
Tegenwoordig worden distributeurs van onderdelen voor lucht- en ruimtevaart, onderdelen en elektronica, vanuit alle kanten onder druk gezet. Kosten en concurrentie nemen toe, vooral wanneer klanten meer verlangen van minder leveranciers. U moet nieuwe manieren bedenken om een meerwaarde toe te voegen aan de supply chain en uzelf van uw concurrenten te onderscheiden. FedEx kan hierbij helpen, door u de middelen te bieden om alles, van servokleppen tot klapzetels, door de douane te loodsen en naar de plaats van bestemming te verzenden.

Internationale Ondersteuning
Internationale zending houdt meer in dan alleen transport. Het wereldwijd verzenden van gps-ontvangers, warmtewisselaars en astappen, vereist informatie — tracking- en tracing programma's, documentatie en rapportages, naleving van wettelijke voorschriften en netwerken om alles samen te houden. Hoe traceert U een zending van elektrische bevestigingsmiddelen? Wat is de classificatiecode voor een bovenliggende nokkenas of een brandstofverstuiver? FedEx biedt u de middelen om uw internationale distributie op de juiste koers te houden.

Internationale Supply Chain Services
Gezien het belang van de relatie met uw klanten, wilt u geen oponthoud zoals in- en uitklaring. Toch kunnen zendingen vertragingen oplopen door kleine oorzaken zoals een incorrecte HS code. FedEx kan u helpen om dergelijke hindernissen te vermijden door in- en uitklaring te vereenvoudigen, zendingen te consolideren en op te volgen, en te zorgen voor aangepast transport - en u kunt uw supply chain vlotjes laten doorlopen.


Diensten voor transportbeheer
Geoptimaliseerd beheer van binnenlandse en internationale zendingen voor alle soorten transport.

FedEx International Priority DirectDistribution®

FedEx International Priority DirectDistribution® is een contractuele service die ervoor zorgt dat de lucht- en ruimtevaartindustrie en hun partners meerdere onderdelen voor meerdere klanten in een zending kunnen verenigen die wordt in- en uitgeklaard als een eenheid, in een internationale expressluchtvrachtbrief. Zodra de zending is in- en uitgeklaard, wordt ze elektronisch opgedeeld in afzonderlijke pakketten voor on-time-levering van wereldklasse door FedEx.

Logistieke diensten voor kritieke goederen
Complete end-to-end-oplossing voor geoptimaliseerd beheer van uw voorraad en distributie van spare parts en retourzendingen.

Fulfillmentdiensten 
Geïntegreerde fulfillmentdiensten die inkomende en uitgaande zendingen, en retourzendingen vergemakkelijken.

Diensten voor beheer van retourzendingen
Flexibele, multi-channel-oplossingen, zodat klanten de retourvracht kunnen controleren.


Naar begin


 


fedex.com | Onze diensten | Over FedEx | Carrière | Schrijf FedEx | Disclaimer | Privacy | 
Deze site is beschermd door US- en internationaal auteursrecht en handelsrecht. Alle rechten voorbehouden. © 1995- FedEx