FedEx Corporate Logo
 
Afdrukbare versie Afdrukbare versie
FedEx Global Solutions Sales

Mode- (Kleding) & Luxe-industrie
Als u de order in de wacht sleept, moet u beschikken over 4 000 m stof die via luchtvracht wordt ingevoerd vanuit China, door de douane is gegaan en voor donderdag per vrachtwagen naar twee verschillende plaatsen in Florence moet worden gebracht.

Londen kan 11 000 extra eenheden verhandelen, maar alleen als u de tinnen klemmen morgen bij de fabrikant kunt afleveren. En die populaire nieuwe stijl die op het punt staat te worden gelost in het het distributiecentrum? De koper wil nu dat hij rechtstreeks naar alle 800 winkels wordt verzonden.

Iedereen die iets van mode en luxeartikelen kent, weet dat niet alleen het transport van de producten van punt A naar B belangrijk is, maar ook flexibiliteit en betrouwbaarheid. En niet te vergeten, timing! U moet dus alle voordelen benutten, bv. koeriersdiensten, om uw producten op tijd ter plaatse te krijgen. En middelen om zendingen die onderweg zijn te traceren en op te volgen - op die manier kunt u uw zending plannen en uw beloftes nakomen. Bij FedEx geniet u van deze voordelen, maar ook van een bereik van tot 220 landen en gebieden overal ter wereld. Om niet te spreken van de aflevering de volgende dag door het bedrijf dat het concept heeft bedacht. Op die manier is iedereen tevreden, van ontwerper en distributiecentrum tot koper. En u kunt op tijd beginnen met de planning van de zendingen van het komende seizoen
.
 
Synchronized ReliabilitySM Op maat van de Mode- & Luxe-industrie..
FedEx Global Supply Chain Services biedt een service-aanbod om tegemoet te komen aan de kritische eisen van de productiestroom tussen kledingfabrikanten en hun leveranciers, automatische aanvulling, verplaatsing tussen winkels, opslag van voorraad, uitvoering, en veel meer. En we voeren ze uit met de nodige flexibiliteit en aanpassingsvermogen, zodat u de veranderende marktomstandigheden kunt bijhouden.

Kleding & Textiel Internationale Transportdiensten
Ontwerp, productie en distributie van kleding tot accessoires en sportschoenen kan frustrerend zijn - zeker in een snel veranderende en globaliserende wereld. U moet de kosten beperken waar u kunt, en toch een product met een hoog niveau van dienstverlening bieden, zodat de klanten later bij u terugkomen. FedEx biedt u een brede keuze aan verzend opties. U kunt dus fabrieksmonsters en afgewerkte goederen met meer efficiëntie en transparantie verzenden, voorraad en aanvoer nauwkeuriger beheren, en markten dichtbij en veraf bevoorraden. Dit betekent dat u over de nodige middelen kunt beschikken om de volgende trend de baas te blijven.

International Supply Chain Services Kleding & Textiel
Van inkomende grondstoffen en afleveringen tot wereldwijde distributie van monsters en retourzendingen van klanten, de enige constante in de kledingsector is ‘voortdurend in beweging’. U heeft dus een logistieke partner nodig die up-to-date en flexibel is, en in staat is om op maat geknipte oplossingen te bieden voor de gehele supply chain.
 
Luxeartikelen Internationale Transportdiensten
Ontwerp, productie en distributie van luxeartikelen vereist alertheid en aangepast transport - zeker bij wereldwijde afnemers. U moet de kosten beperken waar u kunt, en toch een product en een hoog niveau van dienstverlening bieden, zodat de klanten later bij u terugkomen. FedEx biedt u een uitgebreide selectie aan verzend opties. U kunt dus kostbare grondstoffen en afgewerkte producten met meer efficiëntie en transparantie verzenden, voorraad en aanvoer nauwkeuriger beheren, en markten dichtbij en veraf bevoorraden. Dit betekent dat u over de nodige middelen kunt beschikken om de volgende trend de baas te blijven.

FedEx International Priority DirectDistribution®
FedEx International Priority DirectDistribution® is een contractuele service die ervoor zorgt dat de Mode- & Luxe-industrie en hun partners meerdere onderdelen voor meerdere ontvangers in een zending kunnen consolideren die wordt in- en uitgeklaard als een eenheid, in een internationale expressluchtvrachtbrief. Zodra de zending is in- en uitgeklaard, wordt ze elektronisch opgedeeld in afzonderlijke pakketten voor on-time-levering van wereldklasse door FedEx.
 
Logistieke diensten voor kritieke goederen
Complete end-to-end-oplossing voor geoptimaliseerd beheer van uw voorraad en distributie van spare parts en retourzendingen.

 
Fulfillmentdiensten
Geïntegreerde fulfillmentdiensten die inkomende en uitgaande zendingen, en retourzendingen vergemakkelijken .

Diensten voor beheer van retourzendingen
Flexibele, multi-channel-oplossingen, zodat klanten de retourzending kunnen controleren.

Naar begin


 


fedex.com | Onze diensten | Over FedEx | Carrière | Schrijf FedEx | Disclaimer | Privacy | 
Deze site is beschermd door US- en internationaal auteursrecht en handelsrecht. Alle rechten voorbehouden. © 1995- FedEx