FedEx Corporate Logo
 
Afdrukbare versie Afdrukbare versie
FedEx Global Solutions Sales

Gezondheidszorg & Biowetenschappen
Een ziekenhuis in Madrid zit bijna zonder katheters. Voor vrijdag moet er een nieuwe zending aankomen of het ziekenhuis zal genoodzaakt zijn om uw concurrent in te schakelen. Een arts, zijn patiënt en de familie van de patiënt wachten in spanning op de resultaten van een moeilijke biopsie.

U heeft een nieuwe distributeur gevonden in het subcontinent India met een uitgebreid klantenbestand. U bent echter niet vertrouwd met de wettelijke voorschriften en u heeft nog nooit eerder een vracht naar India verzonden.

In theorie kunnen er verschillen zijn, in de praktijk is de werkwijze dezelfde; klanten over de hele wereld bevoorraden, vereist uitgebreid internationaal onderzoek. Medische, chirurgische en diagnostische producten kunnen niet wachten, ze moeten snel worden ingeklaard en snel op hun bestemming aankomen. In- en uitklaring, importvoorschriften, documentatie en classificatie, tarieven, wisselkoersen en onbekende gebieden, de zending moet hier snel en zorgzaam worden doorheen geloodst. U wordt namelijk niet beoordeeld op de hindernissen op uw weg, maar op de resultaten die u aflevert. Om hierin te slagen en u te blijven concentreren op de essentie, kan bijzonder zwaar zijn. Vertrouw op FedEx om deze last van uw schouders te nemen.
 
Synchronized ReliabilitySM Voorgeschreven voor de gezondheidszorg.
FedEx Global Supply Chain Services biedt producenten van producten voor de gezondheidszorg een service-aanbod om tegemoet te komen aan de kritische eisen van tijdgebonden levering, realtime order overzicht, nauwkeurige documentatie en integriteit van het product, vanaf de plaats van verzending tot de uiteindelijke plaats van bestemming. En we voeren ze uit met de nodige flexibiliteit en aanpassingsvermogen, zodat u de veranderende marktomstandigheden kunt bijhouden.
Diagnostiek & Klinische proeven
De arts heeft bevestiging van een diagnose nodig en uw onderzoek bevindt zich in een cruciale fase. Dit betekent dat het medische monster naar het laboratorium moet – en wel onmiddelijk! - verlies of vertraging zijn uit den boze. Wie kunt u deze verantwoordelijkheid toevertrouwen? FedEx. We nemen de opdracht ernstig op. We weten dat er levens van kunnen afhangen en dat het cruciaal is om stiptheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, transparantie, veiligheid en verantwoordelijkheid te leveren van de beste verzendingsdienst, en dat is FedEx Express®.
 
Gezondheidszorg & Biowetenschappen Internationale Transportdiensten
Neem de verhoogde vraag naar gezondheidszorg en een vergrijzende bevolking - breidt dit uit op wereldschaal. Dit zijn slechts enkele sturende krachten achter medische, chirurgische en tandheelkundige vernieuwingen. Met hoogwaardige producten en sterke internationale concurrenten, is snelle afhandeling doorslaggevend. Maar ook naleving van wettelijke voorschriften, in- en uitklaring en aangepast transport. Het kan een zware last zijn, vooral als u geconcentreerd bent op het afleveren van het volgende baanbrekende product. Gelukkig is er FedEx om de last te verlichten.
 
Gezondheidszorg & Biowetenschappen Internationale Ondersteuning
Het wereldwijd verzenden van werkbladen, tandheelkundige instrumenten en ultrasone apparaten, vereist meer dan vliegtuigen, schepen en vrachtwagens. Informatienetwerken, trace- en trackprogramma's, documentatie en verslagen, naleving van wettelijke voorschriften - en een massa andere informatie-intensieve kwesties die de vlotte verzending van uw goederen vanaf de plaats van verzending tot de plaats van bestemming beïnvloeden. Hoe gaat U een zending van elektrocardiografen over de hele wereld traceren? Wat is de classificatiecode voor een bronchoscoop? FedEx begeleidt u door de moeilijkheden van internationale distributie heen.
 
Gezondheidszorg & Biowetenschappen International Supply Chain Services
Gezien de snelheid waarmee medische, chirurgische en tandheelkundige producten moeten worden afgeleverd, is er geen tijd voor oponthoud tijdens de in- en uitklaring. Dit is een branche waarin strikte voorschriften gelden en producten streng worden gecontroleerd, waar geschikte documentatie, nauwkeurige labels en specifieke beschrijving van de producten absoluut noodzakelijk zijn. FedEx kan u helpen bij moeilijkheden in uw international supply chain — door in- en uitklaring te vereenvoudigen, zendingen te consolideren en op te volgen, en zelfs door te helpen bij distributie en dienst na verkoop, door ervoor te zorgen dat alle logistieke producten harmonieus in elkaar vlechten.

FedEx International Priority DirectDistribution®
FedEx International Priority DirectDistribution® is een contractuele service die ervoor zorgt dat de Mode- & Luxe-industrie en hun partners meerdere onderdelen voor meerdere ontvangers in een zending kunnen consolideren die wordt in- en uitgeklaard als een eenheid, in een internationale expressluchtvrachtbrief. Zodra de zending is in- en uitgeklaard, wordt ze elektronisch opgedeeld in afzonderlijke pakketten voor on-time-levering van wereldklasse door FedEx.
 
Logistieke diensten voor kritieke goederen
Allesomvattende, end-to-end-oplossing voor geoptimaliseerd beheer van uw voorraad en distributie van spare parts en retourzendingen.

 
Fulfillmentdiensten
Geïntegreerde fulfillmentdiensten die inkomende en uitgaande zendingen, en retourzendingen vergemakkelijken .

Diensten voor beheer van retourzendingen
Flexibele, multi-channel-oplossingen, zodat klanten de retourzendingen kunnen controleren.

Naar begin


 


fedex.com | Onze diensten | Over FedEx | Carrière | Schrijf FedEx | Disclaimer | Privacy | 
Deze site is beschermd door US- en internationaal auteursrecht en handelsrecht. Alle rechten voorbehouden. © 1995- FedEx