FedEx Corporate Logo
 
Afdrukbare versie Afdrukbare versie
FedEx Global Solutions Sales

Hightech industrie
Een distributeur in Frankrijk heeft 500 van uw voicemail-servers nodig — maar alleen als u ze voor vrijdag kunt leveren. In het Verenigd Koninkrijk vliegen printers sneller dan verwacht de deur uit. U kunt geen andere zending uit de VS ontvangen voordat uw huidige voorraad is uitgeput, dus zal u heel wat verkochte producten mislopen.

U heeft een nieuwe fabrikant gevonden in Manilla met een uitgebreid klantenbestand in Zuidoost-Azië.  U heeft nog nooit eerder een zending naar de Filippijnen verzonden en u bent niet vertrouwd met de wettelijke voorschriften.

In theorie kunnen er verschillen zijn, in de praktijk is de werkwijze dezelfde: het wereldwijd verzenden van computers, halfgeleiders en kantoormateriaal, vereist een goed georganiseerd netwerk om voordeel te halen uit piekverkopen voor ze voorbij zijn. Om een product vlot te blijven verkopen, moet het efficiënt worden verzonden, daarom moet het snel worden ingeklaard en snel op de bestemming aankomen. In- en uitklaring, import- en exportvoorschriften, documentatie en classificatie, tarieven en wisselkoersen, coördinatie met meerdere handelspartners, onbekende voorschriften, zelfs de nieuwe distributiemodellen - dit moet allemaal deskundig worden beheerd. U wordt namelijk niet beoordeeld op de hindernissen op uw weg, maar op de resultaten die u aflevert. Om hierin te slagen en u te blijven concentreren op de essentie, kan bijzonder zwaar zijn. Vertrouw op FedEx om deze last van uw schouders te nemen.
 
Synchronized ReliabilitySM Voorgeschreven voor Hightech..
FedEx Global Supply Chain Services biedt producenten van high tech producten een service-aanbod om tegemoet te komen aan de kritische eisen van tijdgebonden levering, realtime track en trace opties, nauwkeurige documentatie en integriteit van het product, vanaf de plaats van verzending tot de uiteindelijke plaats van bestemming. En deze taken voeren we uit met de nodige flexibiliteit en aanpassingsvermogen, zodat u de veranderende marktomstandigheden kunt bijhouden.

Hightechindustrie Internationale Transportdiensten
In de hightechindustrie, kunnen trends snel veranderen - en u moet bijblijven. Als u werkt met hoogwaardige producten met dynamische levenscyclus in een sector met veel concurrentie, moeten snelheid en prijs erg goed tegen elkaar worden afgewogen. Snelle in- en uitklaring en naadloze coördinatie met contractuele fabrikanten en andere handelspartners zijn eveneens belangrijk om uw producten in beweging te houden. Gelukkig kan FedEx helpen.
 
Hightech Internationale Ondersteuning
Het wereldwijd verzenden van hightechonderdelen en kantoormateriaal, vereist meer dan vliegtuigen en vrachtwagens. Het vereist informatienetwerken, trace- en track programma's, documentatie en verslagen, naleving van wettelijke voorschriften - en een verzameling andere informatie-intensieve middelen die de vlotte verzending van uw goederen naar het buitenland beïnvloeden. Hoe een zending van harde schijven over de hele wereld verzenden? Wat is de classificatiecode voor een lcd-paneel? FedEx begeleidt u door de moeilijkheden van internationale distributie heen en zo geniet u van de voordelen van het verschuiven van productie- en distributiestrategieën.
 
Hightech Internationale Ondersteuning
Kleine oorzaken zoals een ontbrekend formulier of een classificatiefout hebben grote gevolgen wanneer ze een belangrijke zending ophouden. Met wereldwijd verspreide productielijnen, verwachten distributeurs en klanten dat u producten tijdig aflevert, en met het grote aantal concurrenten die klaarstaan om uw plaats in te nemen, zodra u een fout maakt, kan elk oponthoud tijdens de in- en uitklaring ervoor zorgen dat u heel wat verkochte producten misloopt en mogelijk zelfs marktaandeel verliest. FedEx kan u helpen bij moeilijkheden in uw internationale supply chain — door in- en uitklaring te vereenvoudigen, zendingen te verenigen en op te volgen, en zelfs door te helpen bij distributie en dienst na verkoop, door ervoor te zorgen dat alle producten harmonieus werken.

FedEx International Priority DirectDistribution®
FedEx International Priority DirectDistribution® is een contractuele service die ervoor zorgt dat de high tech industrie en hun partners meerdere onderdelen voor meerdere ontvangers in een zending kunnen consolideren die wordt in- en uitgeklaard als een eenheid, in een internationale expressluchtvrachtbrief. Zodra de zending is in- en uitgeklaard, wordt ze elektronisch opgedeeld in afzonderlijke pakketten voor on-time-levering van wereldklasse door FedEx.
 
Logistieke diensten voor kritieke goederen
Allesomvattende, end-to-end-oplossing voor geoptimaliseerd beheer van uw voorraad en distributie van spare parts en retourzendingen.

 
Fulfillmentdiensten
Geïntegreerde fulfillmentdiensten die inkomende en uitgaande zendingen en retourzendingen vergemakkelijken .

Diensten voor beheer van retourzendingen
Flexibele, multi-channel-oplossingen, zodat klanten de retourzendingen kunnen controleren.

Naar begin


 


fedex.com | Onze diensten | Over FedEx | Carrière | Schrijf FedEx | Disclaimer | Privacy | 
Deze site is beschermd door US- en internationaal auteursrecht en handelsrecht. Alle rechten voorbehouden. © 1995- FedEx