FedEx Corporate Logo
 
Afdrukbare versie Afdrukbare versie
FedEx Global Supply Chain Services

Proces diensten voor koeltransport

De diensten voor koeltransport combineren de luchtvrachtdienst van FedEx Custom Critical’s Temp-Assured® Validated Air service, die werd ontwikkeld na uitgebreide tests van luchtvrachtcontainers met temperatuurcontrole, en de warmtekaarten van FedEx-vliegtuigen. Het resultaat is een gevalideerd proces dat een flexibele controle biedt en tegemoetkomt aan de eisen over zendingen met temperatuurcontrole van de klant.

FedEx EMEA werkt nauw samen met Custom Critical in de VS en biedt verschillende klanten uit de gezondheidszorg koeltransporten aan met luchtvrachtcontainers met temperatuurregeling

Beschrijving
De diensten voor koeltransport zijn geschikt voor internationale zendingen waarvan de temperatuur op peil moet worden gehouden.  FedEx gebruikt hiervoor registreerinstellingen om de temperatuur in de luchtvrachtcontainer te meten, tracking van de zending van ophaling tot levering, voertuigen voor uitzonderlijk vervoer voor ophaling en levering, en het documenteren van de temperatuurgegevens.

FedEx haalt de zending op bij de klant na een collectie verzoek dat minstens vijf dagen van tevoren is ingediend.  Op de dag van ophaling levert de dienstverlener een container waarvan de temperatuur vooraf werd ingesteld en die volledig gebruiksklaar is (Envirotainer – werkt met batterijen en bevat de vereiste hoeveelheid droogijs.)  De klant controleert de container en de ingestelde temperatuur, hij laadt de container en overhandigt de vereiste documenten.

De container wordt onmiddellijk naar de volgende uitgaande FedEx-vlucht gebracht.  Bij aankomst wordt de zending in- en uitgeklaard en indien nodig naar een overeengekomen plaatselijke luchthaven verzonden.  FedEx Custom Critical haalt de zending op en levert ze aan de eindklant.


Back
fedex.com | Onze diensten | Over FedEx | Carrière | Schrijf FedEx | Disclaimer | Privacy | 
Deze site is beschermd door US- en internationaal auteursrecht en handelsrecht. Alle rechten voorbehouden. © 1995- FedEx