• A kiválasztott termék- vagy dokumentumkategória csak küldeménye tranzitidejének meghatározására szolgál. Import/export-vámkezeléshez részletesen írja le a terméket a küldeményhez tartozó légi fuvarlevélen és vámdokumentációban.
  • Egyes kormányok úgy tekintik, hogy az éves jelentések, a brosúrák és az újságok a kereskedelmi értékkel rendelkező számtalan féle dokumentum közé tartoznak. Ezeket a vámhatóságok árucikkeknek, nem pedig dokumentumoknak vagy leveleknek tekintik, és előfordulhat, hogy további import és/vagy export vámkezelési időt és dokumentációt igényelnek. Ahhoz, hogy a tranzitidőre a lehető legpontosabb becslést kaphassa, keresse meg dokumentumának típusát a termékkategóriák között.
  • A tarifákat és tranzitidőket meghatározó alkalmazás a tranzitidő megállapításához csak városneveket vagy irányítószámokat használ.
  • Ha különleges kezelési lehetőségeket igénybe vevő szolgáltatás tranzitidejét szeretné megtudni, akkor vegye fel a kapcsolatot az Ügyfélszolgálattal.
  • Kézbesítési napot és időpontot az alkalmazás csak egy darabból álló és egy árucikket tartalmazó küldemények esetén tud adni. A több darabból álló és a több árucikket tartalmazó küldemények tranzitidejét az alkalmazás jelenleg nem támogatja. Kérjük, forduljon az Ügyfélszolgálathoz.
  • A szállítási feltételeket a FedEx Szolgáltatási útmutatóból vagy az Ügyfélszolgálattól tudhatja meg. Ha eltérés mutatkozik a FedEx Szolgáltatási útmutató és a fedex.com webhelyen megjelenő tranzitidő között, akkor a FedEx Szolgáltatási útmutató feltételei és kikötései az irányadók.