• A FedEx a kiválasztott származási és célországban csak azokat a városokat és irányítószámokat jeleníti meg, amelyekről/amelyekre a FedEx szolgáltatást nyújt. A tarifákat és tranzitidőket meghatározó alkalmazás a tranzitidő megállapításához csak városneveket vagy irányítószámokat használ.
  • Ha a szombati kézbesítéstől és a szombati csomagfelvételtől eltérő különleges kezelési lehetőségeket igénybe vevő szolgáltatás tarifáját és tranzitidejét szeretné megtudni, akkor vegye fel a kapcsolatot az Ügyfélszolgálattal.
  • A „nap vége” azt az időpontot jelenti, amikor a rendeltetési hely időzónájában a FedEx munkanapokon befejezi a kézbesítést. A pontos időpont a rendeltetési helytől függően változhat.
  • Az USA-n belüli FedEx® Express és FedEx® Express Freight küldemények esetén a FedEx pénz-visszafizetési garanciát kínál a szolgáltatás és a csomagstátusz hibáira vonatkozóan egyaránt.
  • Az itt feltüntetett szolgáltatási lehetőségek és kézbesítési időpontok függnek a küldemény feladási dátumától, tömegétől, méretétől, bevallott értékétől, csomagolásától és/vagy a megadott címtől. Ha eltérés van a küldemény megadott és tényleges adatai között, az befolyásolhatja a különböző szolgáltatási lehetőségek rendelkezésre állását, és más kézbesítési dátumot és időpontot eredményezhet. Ügyeljen arra, hogy küldeménye kielégítse a kért szolgáltatás feltételeit és kikötéseit. A FedEx feltételeit és kikötéseit – ideértve a pénz-visszafizetési garanciára vonatkozó szabályzatot is – a FedEx Szolgáltatási útmutatója tartalmazza.
  • A tranzitidőre vonatkozó megjelenő eredmények alapját a megadott szállítási dátum képezi. A kapott eredmények csak abban az esetben érvényesek, ha a küldeményét a küldeményen feltüntetett napon, a legutóbb közzétett zárási időpont előtt készíti el és adja át a FedEx-nek az Ön származási városában, továbbá ha a tarifákat és a tranzitidőket meghatározó alkalmazásban megadott összes adat megegyezik a szállított küldemény tényleges adataival.
  • Kézbesítési napot és időpontot az alkalmazás csak egy árucikket tartalmazó küldemények esetén tud adni. A több darabból álló és a több árucikket tartalmazó küldeményekre vonatkozó információkat az alkalmazás jelenleg nem támogatja. Kérjük, forduljon az Ügyfélszolgálathoz.
  • A fedex.com webhelyen található tranzitidők előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A szállítási feltételeket a FedEx Szolgáltatási útmutatóból tudhatja meg. Ha eltérés mutatkozik a FedEx Szolgáltatási útmutató és a fedex.com webhelyen megjelenő tranzitidő között, akkor a FedEx Szolgáltatási útmutató feltételei és kikötései az irányadók.
  • Ha küldeménye veszélyes árut tartalmaz, akkor – az útvonaltól és a módtól függetlenül – be kell tartania a FedEx Express küldeményekre vonatkozó légiforgalmi előírásokat, és egy képzett szállítónak kell azonosítania, osztályoznia, jelölnie, címkéznie, csomagolnia a küldeményt, majd pedig ki kell töltenie a szükséges dokumentációt. Ha segítségre van szüksége, hívja az 1•800•Go•FedEx ((800) 463-3339) telefonszámot, majd a „81” tárcsázásával beszélni tud egy veszélyes árukkal foglalkozó szakemberrel. További tájékoztatást a FedEx Szolgáltatási útmutatóban találhat.