• Egyes árucikkek és nagy értékű küldemények esetén a vámkezelés további tranzitidőt igényelhet.
 • A tarifákat és tranzitidőket meghatározó alkalmazás a tranzitidő megállapításakor az irányítószámot veszi alapul, nem pedig a várost, amennyiben mindkét adat meg van adva.
 • A „nap vége” azt az időpontot jelenti, amikor a rendeltetési hely időzónájában a FedEx munkanapokon befejezi a kézbesítést. A pontos időpont a rendeltetési helytől függően változhat.
 • Ha azt jelölte be, hogy a küldeménye Levél, akkor a tranzitidőre vonatkozó fent megjelenő eredmények olyan levél küldeményre vonatkoznak, amely kereskedelmi érték nélküli személyes vagy üzleti levelet tartalmaz. Egyes kormányok úgy tekintik, hogy az éves jelentések, a brosúrák és az újságok a kereskedelmi értékkel rendelkező számtalan féle dokumentum közé tartoznak. Ezeket a vámhatóságok árucikkeknek, nem pedig dokumentumoknak vagy leveleknek tekintik, és előfordulhat, hogy további import és/vagy export vámkezelést igényelnek.
 • A tranzitidőre vonatkozó megjelenő eredmények alapját a megadott szállítási dátum képezi. A kapott eredmények csak abban az esetben érvényesek, ha a küldeményét a küldeményen feltüntetett napon, a legutóbb közzétett zárási időpont előtt készíti el és adja át a FedEx-nek az Ön származási városában, továbbá ha a tarifákat és a tranzitidőket meghatározó alkalmazásban megadott összes adat megegyezik a szállított küldemény tényleges adataival.
 • FedEx® Ground küldemények esetén a tranzitidőbe nem számít bele a szombat, a vasárnap és az ünnepnap.
 • Ügyeljen arra, hogy csomagjának tömege, méretei és vámértéke kielégítse a FedEx® Ground feltételeit és kikötéseit. A vámérték befolyásolja a fent látható kézbesítési időpontot.
 • A FedEx Ground veszélyes anyagokat a kontinentális USA-n belül tud szállítani. Veszélyes anyagot tartalmazó FedEx Ground csomagokat nem lehet nemzetközi szolgáltatásokkal Hawaiira, Puerto Ricóba és Alaszkába szállítani.
 • Ha egy FedEx® Ground küldeményt egy FedEx World Service Center® központból szeretne Kanadába vagy Puerto Ricóba küldeni, akkor FedEx® Ground ügyfélazonosítóval kell rendelkeznie.
 • A feltüntetett tranzitidő azt tételezi fel, hogy nincs vámkezelés miatti késés, és függ a küldemény feladási dátumától, vámértékétől, a benne lévő áruk leírásától, a csomagolástól és/vagy a megadott címtől. Ha eltérés van a küldemény megadott és tényleges adatai között, az más kézbesítési dátumot és időpontot eredményezhet. Ügyeljen arra, hogy küldeménye kielégítse a kért szolgáltatás feltételeit és kikötéseit. A FedEx feltételeit és kikötéseit – ideértve a pénz-visszafizetési garanciára vonatkozó szabályzatot is – a FedEx Szolgáltatási útmutatója tartalmazza.
 • Ha különleges kezelési lehetőségeket igénybe vevő szolgáltatás tranzitidejét szeretné megtudni, akkor vegye fel a kapcsolatot az Ügyfélszolgálattal.
 • Kézbesítési napot és időpontot az alkalmazás csak egy darabból álló és egy árucikket tartalmazó küldemények esetén tud adni. A több darabból álló és a több árucikket tartalmazó küldemények tranzitidejét az alkalmazás jelenleg nem támogatja. Kérjük, forduljon az Ügyfélszolgálathoz.
 • A fedex.com webhelyen található tranzitidők előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A szállítási feltételeket a FedEx Szolgáltatási útmutatóból tudhatja meg. Ha eltérés mutatkozik a FedEx Szolgáltatási útmutató és a fedex.com webhelyen megjelenő tranzitidő között, akkor a FedEx Szolgáltatási útmutató feltételei és kikötései az irányadók.