Vilkår og betingelser

Hvis du aktiverer identifikation med fingeraftryk eller berøring i FedEx-mobilprogrammet, tilkendegiver og accepterer du, at alle, hvis fingeraftryk gemmes på din enhed, kan få adgang til og bruge FedEx-tjenesterne via dette mobilprogram på din enhed. Hvis nogen har et fingeraftryk gemt på din enhed, og du ikke ønsker, at denne person kan få adgang til og bruge FedEx-tjenesterne via dette mobilprogram på din enhed, skal du ikke aktivere identifikation med fingeraftryk eller berøring. Du har ansvaret for at beskytte din enhed. Du har det fulde ansvar for alle transaktioner, der udføres med identifikation med fingeraftryk eller berøring i FedEx-mobilprogrammet.

Fingeraftryk gemmes kun på din enhed. FedEx vil ikke kontrollere, gemme eller have adgang til fingeraftryksprofiler, som er gemt på din enhed. FedEx vil ikke se eller have adgang til dine fingeraftryksprofiler under godkendelsesprocessen.

Hvis du ikke kan acceptere disse vilkår og betingelser, skal du ikke aktivere identifikation med fingeraftryk eller berøring i FedEx-mobilprogrammet.