Feltételek és kikötések

Azzal, hogy a FedEx mobilalkalmazásában engedélyezi az ujjlenyomat vagy érintés alapján történő azonosítást, Ön tudomásul veszi és elfogadja, hogy minden olyan személy, akinek ujjlenyomatát az Ön eszközére mentették, elérheti és használhatja a FedEx szolgáltatásait az Ön eszközének e mobilalkalmazásán keresztül. Ha van olyan személy, akinek ujjlenyomatát mentették az Ön eszközére, de Ön nem szeretné, hogy ez a személy el tudja érni és használni tuja a FedEx szolgáltatásait az Ön eszközének e mobilalkalmazásán keresztül, akkor ne engedélyezze az ujjlenyomat vagy érintés alapján történő azonosítást. Ön a felelős eszközének védelméért. Teljes mértékben Ön a felelős a FedEx mobilalkalmazásában ujjlenyomat vagy érintés alapján történő azonosítással végrehajtott összes tranzakcióért.

Az ujjlenyomatok tárolására csak az Ön eszközén kerül sor. A FedEx nem tárolja az Ön eszközére mentett ujjlenyomatprofilokat, azokhoz nem fér hozzá, és ellenőrzést sem gyakorol felettük. A hitelesítési folyamat során a FedEx nem látja és nem éri el az Ön ujjlenyomatprofiljait.

Ha Önnek nem felelnek meg a jelen feltételek és kikötések, akkor ne engedélyezze az ujjlenyomat vagy érintés alapján történő azonosítást a FedEx mobilalkalmazásában.