Bepalingen en voorwaarden

Door de vingerafdruk- of touch-identificatie in de mobiele FedEx-applicatie te activeren, bevestigt u en gaat u ermee akkoord dat iedere persoon van wie de vingerafdruk op uw apparaat opgeslagen is, toegang heeft tot en gebruik kan maken van de FedEx-services via deze mobiele applicatie op uw apparaat. Wanneer van iemand een vingerafdruk op uw apparaat opgeslagen is en u niet wilt dat die persoon toegang heeft tot en gebruikt maakt van de FedEx-diensten via deze mobiele applicatie op uw apparaat, dan zou u de vingerafdruk- of touch-identificatie niet moeten activeren. U draagt de verantwoordelijkheid voor de beveiliging van uw apparaat. U bent volledig verantwoordelijk voor alle transacties die worden verricht met de vingerafdruk- of touch-identificatie in de mobiele FedEx-applicatie.

Vingerafdrukken worden uitsluitend op uw apparaat opgeslagen. FedEx heeft geen controle over, toegang tot of bemoeienis met de opslag van de vingerafdrukprofielen die op uw apparaat opgeslagen zijn. FedEx heeft geen zicht op of toegang tot uw vingerafdrukprofielen tijdens het verificatieproces.

Wanneer u niet op uw gemak bent met deze bepalingen & voorwaarden, zou u de vingerafdruk- of touch-identificatie in de mobiele FedEx-applicatie niet moeten activeren.