Vilkår

Hvis du aktiverer fingeravtrykks- eller berøringsidentifikasjon i FedEx-mobilappen, bekrefter du og godtar at alle som har fingeravtrykk lagret på enheten din, vil kunne få tilgang til og bruke FedEx-tjenestene gjennom denne mobilappen på enheten. Hvis noen har et fingeravtrykk lagret på enheten din, og du ikke vil at personen skal kunne få tilgang til og bruke FedEx-tjenestene gjennom denne mobilappen på enheten, skal du ikke aktivere fingeravtrykks- eller berøringsidentifikasjon. Du er ansvarlig for å beskytte enheten din. Du er fullt ansvarlig for alle transaksjoner som utføres med fingeravtrykks- eller berøringsidentifikasjon i FedEx-mobilappen.

Fingeravtrykk lagres kun på enheten din. FedEx kontrollerer ikke, lagrer ikke og har ikke tilgang til fingeravtrykksprofiler som er lagret på enheten din. FedEx ser ikke og har ikke tilgang til fingeravtrykksprofiler under autentiseringsprosessen.

Hvis du ikke er komfortabel med disse vilkårene, bør du ikke aktivere fingeravtrykks- eller berøringsidentifikasjon i FedEx-mobilappen.