Bepalingen en voorwaarden

Door Face ID in de mobiele FedEx-applicatie te activeren, bevestigt u en gaat u ermee akkoord dat iedere persoon van wie de gezichtsregistratie op uw apparaat opgeslagen is, toegang heeft tot en gebruik kan maken van de FedEx-services via deze mobiele applicatie op uw apparaat. Wanneer van iemand een gezichtsregistratie op uw apparaat opgeslagen is en u niet wilt dat die persoon toegang heeft tot en gebruikt maakt van de FedEx-diensten via deze mobiele applicatie op uw apparaat, dan zou u de gezichtsregistratie niet moeten activeren. U draagt de verantwoordelijkheid voor de beveiliging van uw apparaat. U bent volledig verantwoordelijk voor alle transacties die worden verricht met de gezichtsregistratie in de mobiele FedEx-applicatie.

Gezichtsregistraties worden uitsluitend op uw apparaat opgeslagen. FedEx heeft geen controle over, toegang tot of bemoeienis met de opslag van de gezichtsregistratieprofielen die op uw apparaat opgeslagen zijn. FedEx heeft geen zicht op of toegang tot uw gezichtsregistraties tijdens het verificatieproces.

Wanneer u niet op uw gemak bent met deze bepalingen & voorwaarden, zou u de gezichtsregistratie in de mobiele FedEx-applicatie niet moeten activeren.