Print   Print    Luk vindue
Online-kontoregistrering

Få onlineadgang

Hvis du har brug for hjælp med at åbne en konto, kan du under kundeservice se, hvordan du kontakter FedEx via e-mail, post eller telefon.

Kontaktinformation

For at få adgang til fedex.com skal følgende oplysninger gemmes:
• Fornavn og efternavn
• E-mail-adresse
• Forsendelsesadresse
• Telefonnummer

Logonoplysninger
Når du opretter dit bruger-id og din adgangskode, bedes du overholde følgende:
• Der skelnes mellem store og små bogstaver i både bruger-id og adgangskode.
• Bruger-id og adgangskode skal begge være på mindst seks tegn
• Adgangskoden skal starte med et bogstav og skal indeholde mindst ét tal eller specialtegn, der ikke er det sidste tegn
• Gem dit bruger-id og din adgangskode et sikkert sted

Som en ekstra sikkerhed har FedEx udviklet følgende retningslinjer for sikkerheden for dit fedex.com-logon:

• Bruger-id og adgangskode skal begge være på mindst seks tegn

Gyldigt bruger-id eller adgangskode: abc2def
Ugyldigt bruger-id eller adgangskode: ab2cd

• Adgangskoden skal indeholde mindst ét tal og ét bogstav

Gyldig adgangskode: happy2day, happy2day2, happy2, 2happy,12345a
Ugyldig adgangskode: sohappy, 123456

• Der skelnes mellem store og små bogstaver i bruger-id og adgangskode

Dit bruger-id og din adgangskode kan være med kun små bogstaver eller kun store bogstaver eller en blanding af små og store bogstaver, men du skal altid skrive det på samme måde.

Hvis du f.eks. beslutter, at dit bruger-id skal være Happy2Day, skal du altid indtaste det som Happy2Day med stort H og stort D. Følgende vil således ikke være gyldigt som dit bruger-ID: happy2day, HAPPY2DAY, Happy2day.

• I en adgangskode må det samme tegn kun gentages tre gange efter hinanden

Gyldig adgangskode: abc222a, aaa222a
Ugyldig adgangskode: abc2222a, aaaa222a

• Din adgangskode må ikke indeholde hele firmanavnet eller e-mail-adressen.

Eksempel på tilmeldingsoplysninger
Fornavn: Jane
Efternavn: Doe
Firmanavn: FedEx
Kontonummer: 123456789
E-mail-adresse: jdoe@fedex.com

Hvis vi bruger dette eksempel på registreringsoplysninger, kan vi se på følgende eksempler:

Gyldig adgangskode: JD1234Fed, jand789Ex, J12345d, fed88ex
Ugyldig adgangskode: afedex1jane, jdoe@fedex.com2day

Hemmeligt spørgsmål og hemmeligt svar
• Som en del af tilmeldingsprocessen vil du blive bedt om at oprette et hemmeligt spørgsmål og svare på det. Spørgsmål og svar bruges til at bekræfte din identitet.

Krav i forbindelse med cookies og browser

Cookies
Som angivet i Behandling af personlige oplysninger for "fedex.com" bruger FedEx cookies. For at kunne logge på med et fedex.com-login, skal du indstille din browser til at acceptere cookies.

Browser-krav
Et fedex.com-login understøtter Netscape Navigator version 6.0 og nyere samt Microsoft Internet Explorer version 6.0 og nyere.

Luk vindue