Print   Print    Luk vindue
Kreditkortets id-nummer
Hvad er en kortsikkerhedskode?
Læs herunder for at finde kortsikkerhedskoden på dit kreditkort. Hvis du ikke kan læse dit kreditkorts id-nummer, skal du kontakte den udstedende bank.

Visa, MasterCard, Discover og Diners Club
Kreditkortets id-nummer er det trecifrede nummer, der er trykt på underskriftsfeltet bag på følgende kort: Visa, MasterCard, Discover og Diners Club. Nummeret står umiddelbart efter kreditkortets kontonummer.

American Express
Kortsikkerhedskoden er det firecifrede, ikke indprægede nummer, der er trykt over dit kontonummer på kortets forside.

Luk vindue